Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Bery Jones Zmes orechov a ovocia 1,2 kg

4,8 203 hodnotení

Bery Jones Zmes orechov a ovocia 1,2 kg

Zmes orechov a ovocia Bery Jones 1,2 kg

Milujete oriešky a sušené ovocie? Potom si túto zmes určite zamilujete. Obsahuje tie najkvalitnejšie orechy a ovocie dovážané z krajín ich pôvodu. V jednej hrsti si môžete zároveň pochutnať na chutných mandliach, či už lúpaných alebo naturálnych, na lieskových orieškoch a tiež na kockách papáje, hrozienkach a kockách ananásu. Spoločne tvoria perfektnú zmes zdraviu prospešných látok, ktoré vám dodajú energiu a potešia vaše chuťové poháriky. Obal zmesi orechov a ovocia Bery Jones je možné potom recyklovať do žltých kontajnerov alebo ho opäť použiť vďaka možnosti opätovného uzatvorenia.

Bery Jones Zmes orechov a ovocia 1,2 kg

Hlavné prednosti zmesi orechov a ovocia Bery Jones 1,2 kg

  • Ideálna desiata pre maškrtné jazýčky
  • Vhodné na pečenie
  • Obsahuje tie najkvalitnejšie orechy a ovocie dovážané z krajín ich pôvodu
  • Ekologické a znovu uzatvárateľné balenie šetrné k životnému prostrediu
  • Balenie obsahuje: papáju, hrozienka, ananásové kocky, lieskové oriešky a mandle

Maškrtenie so zmesou orechov a ovocia Bery Jones

Papája obsahuje enzým papaín, ktorý pomáha transformovať proteín na aminokyseliny. Medzi ne patrí napríklad arginín, ktorý ovplyvňuje rastový hormón tak, že zvyšuje napätie svalov a pomáha regulovať množstvo tuku v tele. Hrozienka majú nízky glykemický index a príjemne vás zasýtia na dlhú dobu. Okrem toho ale obsahujú aj množstvo zdraviu veľmi prospešných látok. Ananásové kocky sú bohaté na rad vitamínov, minerálov i na beta-karotén. Bohatý je aj na enzýmy, a to vrátane bromelainu. Ten pomáha rozkladať bielkoviny a tým podporuje zdravé trávenie. Lieskové oriešky sú výborným zdrojom vitamínu E, majú vysokú výživovú hodnotu a dodávajú telu tiež vitamíny skupiny B. Ďalej obsahujú vlákninu, nevyhnutnú pre správny chod zažívacieho ústrojenstva, vitamín C, kyselinu listovú a pantoténovú, draslík, fosfor, vápnik, horčík, sodík, nikel, mangán, železo, meď, zinok, jód, chróm, selén a bór. Mandle obsahujú celý rad pre telo nevyhnutných minerálov. Kombinácia horčíka, vápnika, draslíka, zinku a železa je ideálna pre zdravú pleť, vlasy, kosti, nechty aj zuby. V mandliach nájdete aj veľa antioxidantov, ktoré chránia cievy, srdce a pôsobia pozitívne proti starnutiu organizmu.

Bery Jones Zmes orechov a ovocia 1,2 kg

Ako si zmes orechov a ovocia vychutnať?

Skvelá kombinácia naturálnych orechov so sušeným a presladeným ovocím. Pochutnajte si na zmesi lúpaných a naturálnych mandlí, lieskových orechov, papáje, hrozienok a ananásu.

Obaly Bery Jones šetria našu planétu

Príroda nám dáva plody, ktoré robia náš život chutnejší. Vážime si ju a preto ju nechceme zbytočne zaťažovať. Zmes orechov a ovocia vám preto dodáme v ekologickom obale, ktorý môžete znovu použiť vďaka jeho znovu uzatvárateľnému dizajnu.

Bery Jones Zmes orechov a ovocia 1,2 kg

Výživové údaje

  • Energetická hodnota: 1 564 kJ/375 kcal
  • Tuky: 19,3 g – z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,5 g
  • Sacharidy: 50,7 g – z toho cukry: 37,4 g
  • Bielkoviny: 8 g

Zloženie a doplňujúce informácie

  • Mandle lúpané, mandle natural, lieskové orechy, papája kocky (papája, cukor konzervant E220: oxid siričitý), hrozienka (hrozienka, slnečnicový olej), ananásové kocky (ananás, cukor, antioxidant E330: kyselina citrónová, konzervant E220: oxid siričitý)
  • Vegan
  • Bez lepku
  • Bez pridaného cukru
  • Bez konzervantov
  • Výrobok môže obsahovať stopy arašidov, ostatných orechov a sezamu.

Podmienky skladovania

  • Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Skladujte v suchu a chlade.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Bez éčok, Bez lepku, Bez palmového oleja, Bez pridaného cukru, Vegan

Energetická hodnota na 100 g

Kalórií na 100 g 89,63 kcal (375,26 kJ)

Zloženie na 100 g

Bielkoviny 8 g
Sacharidy 50 g
Cukry 37 g
Tuky 19 g
Nasýtené mastné kyseliny 1,5 g
Vláknina 0 g
Soľ 0 g

Hmotnosť

Hmotnosť 1 200 g

Ovocie

Druh ovocia Ananás, Papája, Hrozienka

Balenie

Balenie Zmes orechov a ovocia

Orechy

Forma Natural
Kód:  SPTbery086xxl
Produktové číslo:  8595081582078
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14