Obnoviť stránku

BeastPink Pink Vitamín D3, 120 kapsúl

4,0 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -11 %
8,29 € 9,40 €

BeastPink Pink Vitamín D3, 120 kapsúl

Pink Vitamín D3 Beast Pink obsahuje dobre vstrebateľnú formu vitamínu D v podobe cholekalciferolu. Táto mikroživina patrí medzi tie najdôležitejšie v našom organizme, pretože prispieva k správnej funkcii imunitného systému. Podporuje aj normálnu činnosť svalov a zdravia kostí. Je tak kľúčová na pohyb a má zásadný význam pre všetky športovkyne a aktívne ženy. Dostatočný príjem tohto vitamínu je nevyhnutný aj na udržanie normálneho stavu zubov a správne vstrebávanie vápnika a fosforu v organizme.

Vitamín D získavame hlavne vďaka slnečnému žiareniu, ktoré dopadá na našu pokožku. To spúšťa v tele samovýrobu tejto látky. Od jesene do jari sa ale viac zahaľujeme. Preto sa najmä v tomto období odporúča dopĺňanie vitamínu D prostredníctvom stravy, prípadne suplementov.

Tento produkt je obohatený aj okyselinu hyalurónovú, ktorú najskôr poznáte z kozmetických produktov pre starostlivosť o pleť. Ide o látku, ktorá sa prirodzene vyskytuje v našom tele a je súčasťou očí, kĺbovej chrupavky a spojivových tkanív. Dokáže na seba viazať vodu, vďaka čomu sa podieľa na udržaní optimálnej hydratácie týchto štruktúr a taktiež funguje ako mazivo. Množstvo tejto látky v tele ale môže s vekom postupne klesať. Preto je vo forme doplnkov stravy vyhľadávaná medzi ľuďmi, ktorí sa chcú maximálne starať o zdravie kĺbov a udržiavať si pružnú, hydratovanú a mladistvo vyzerajúcu pleť.

Pink Vitamín D3 a jeho výhody:

  • Obsahuje dobre vstrebateľnú formu vitamínu D
  • Je zdrojom cholekalciferolu
  • Je obohatený o kyselinu hyalurónovú
  • V jednej dávke má 50 µg vitamínu D3 a 50 mg kyseliny hyalurónovej
  • Prispieva k správnej funkcii imunity
  • Podporuje zdravie kostí, zubov a činnosť svalov
  • Prispieva k správnemu vstrebávaniu vápnika a fosforu
  • Je vhodný pre ženy, ktoré sa chcú starať o svoje kĺby a pokožku
  • Má praktickú formu kapsúl

Obsah v 1 kapsule:
Vitamín D350 µg (2000 IU) 1 000 %*
Kyselina hyalurónová50 mg
*Referenčná hodnota príjmu priemernej dospelej osoby (8 400 kJ/2 000 kcal)

Odporúčané dávkovanie:
Užívajte jednu kapsulu denne.

Upozornenie:
Obsahuje sóju. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Produkt nie je náhradou pestrej a vyváženej stravy. Produkt nie je určený pre deti. Tehotné a dojčiace ženy by mali užívanie produktu konzultovať s lekárom. Skladujte mimo dosahu malých detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením.

Zloženie

Slnečnicový olej, hyaluronát sodný (kyselina hyalurónová), sójový lecitín, včelí vosk, softgelová kapsula (želatína, voda, glycerín, oxid titaničitý, karmín), vitamín D3 (cholekalciferol).

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Na posilnenie imunity
Pre časť tela Kostičky, Zuby

Určenie

Pre koho Pre dospelých

Forma

Forma Kapsuly

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 120

Typ

Typ Vitamíny

Vitamíny

Druh vitamínu Vitamín D
Kód:  SPTgym462
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8586022217647

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11