Obnoviť stránku

Artroregen premium kĺbová výživa

Zľavnené -6 %
19,90 € 21,06 €

Artroregen premium kĺbová výživa

Radi by ste predišli bolesti kĺbov alebo už vás bolesť kĺbov trápi? Potom by ste mali vyskúšať kĺbovú výživu GREEN IDEA. Bolesť kĺbov sa nedostaví iba kvôli veku, na vine môže byť aj preťažovanie. Teda by prevenciu mohli zvážiť milovníci fitness aj zdatní športovci.

Podstatné vlastnosti kĺbovej výživy Artroregen premium kĺbová výživa

  • Zabráňte bolesti kĺbov

Zloženie

Glukózo-fruktózový sirup, Glukozamín sulfát, Glycerol, Voda, MSM, Chondroitín sulfát, Šišiak bajkalský (Scutellaria Baicalensis L. ) štandardizovaný extrakt z koreňa (baicalin 95 %), Jírovec maďal (Aesculus hippocastanum) štandardizovaný extrakt z plodu (aescín 20 %), Kyselina askorbová, Kurkuma (Curcuma longa) štandardizovaný extrakt z koreňa (curcuminoidy 95%), Pepperovník čierny (Piper nigrum) štandardizovaný extrakt z nezrelých plodov (25:1), Kyselina hyalurónová, Bršlice kozia noha (Aegopodium podagraria) štandardizovaný extrakt z listu (10:1), Praslička roľná (Equisetum arvense) štandardizovaný extrakt z celej rastliny (kremík 7 %), Rdesno vtáčie (Polygoniavicularis herba) štandardizovaný extrakt vňať (10:1), Sorban draselný

Parametre a špecifikácia

Forma

Forma Tekutina

Balenie

Objem 500 ml
Obal Fľaša (fľaštička)

Určenie

Pre koho Pre dospelých
Deti od veku 3 rokov (36 mesiacov)

Účinok

Pre časť tela Kĺby

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Glukozamín, chondroitín, Kyselina hyalurónová, MSM
Kód:  SPTGRIDkv1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  60380

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11