Obnoviť stránku

ArginMax Forte pre mužov tob.45

4,0 12 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
37,90 €

ArginMax Forte pre mužov tob.45

ArginMax® Forte pre mužov je unikátny prípravok, ktorý dlhodobo zlepšuje erekciu a sexuálnu výkonnosť. (1,2) Originálne zloženie výživového doplnku a špeciálne upravované účinné látky efektívne pôsobia na tkanivá ciev a pohlavného orgánu, najmä na ich prekrvenie. (1,2) ArginMax® Forte pre mužov je najpredávanejší voľnopredajný prípravok v oblasti sexuálneho zdravia S DLHODOBÝM účinkom*. Istota dlhodobej a kvalitnejerekcie (1,2), intenzívnejší sexuálny zážitok (1,2), najpredávanejší voľnopredajný prípravok v oblasti sexuálneho zdravia s DLHODOBÝM účinkom*, ktorého účinky boli potvrdené vykonanými štúdiami. **

Dávkovanie

3 kapsuly denne, po prvom týždni užívania 2 kapsuly denne. Maximálny účinok nastupuje po 2 týždňoch pravidelného užívania a pretrváva aj dva týždne po vysadení. Jednorazové použitie vykazuje zreteľne nižší efekt ako pravidelné užívanie.

Upozornenie

Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Ukladať mimo dosahu detí! Prípravok nie je vhodný pre tehotné ženy a dojčiace matky. Súbežné užívanie s liekmi konzultujte so svojím lekárom. Nie je určené pre deti. Výrobca: Simply You Pharmaceuticals a. s., Roháčova 188/37, 130 00 Praha 3, ČR. ArginMax® Forte bol vyvinutý v spolupráci s The Daily Wellness Company, USA.

Vysvetlivky: 1Tribulus terrestris na zlepšenie erekcie, zvýšenie sexuálnej túžby a libida (200 mg). 2Šafran na stimuláciu libida a zlepšenie erekcie (30 mg). 3Zinok prispieva k normálnej plodnosti a reprodukcii, prispieva k normálnej funkcii imunitného systému a prispieva k ochrane buniek pred oxidatívnym stresom (4 mg = 40 % DDD). 4Selén prispieva k normálnej spermatogenéze, prispieva k normálnej funkcii imunitnéhosystému a prispieva k ochrane buniek pred oxidatívnym stresom (51,9 µg = 94,4 % DDD). * Zdroj IMS (ArginMax, doplnky stravy, lekárne ČR, 2011–2017). ** Klinická štúdia amerických lekárov University of Hawaii, School of Medicine, USA, 1998.


Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Na erekciu
Pre časť tela Prostata

Určenie

Pre koho Iba pre mužov

Forma

Forma Tobolky

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 45
Kód:  SIMARG992
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594059730992

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18