Obnoviť stránku

American Tourister Colora III Rolling Tote Navy Blue

107,20 €

American Tourister Colora III Rolling Tote Navy Blue

Praktický kufor je dôležitou súčasťou, bez ktorej sa vôbec nemôžete vydať na vysnívanú dovolenku. Máme pre vás úplne nový modelový rad Colora III Rolling Tote tradičného výrobcu American Tourister. Kufor je priamo určený ako príručná batožina do lietadla, do ktorej sa pohodlne zmestí notebook s displejom s uhlopriečkou až 16“. Okrem neho však pohodlne uložíte aj 10“ tabliet a všetko potrebné príslušenstvo. Hmotnosť prázdneho kufra sa pohybuje na hranici 2,43 kilogramov a pred jeho kompletným naplnením si radšej overte povolený limit vašej leteckej spoločnosti.

Bezpečné cestovanie s notebookom, alebo tabletom

Maximálne pohodlie pri dlhých presunoch zabezpečí dvojica koliesok s veľmi tichým chodom. Samozrejmosťou je potom komfortná rukoväť s integrovaným tlačidlom na jej zasunutie. Príjemnou vymoženosťou je možnosť pripnutia na držadlo väčšieho kufra.

Parametre a špecifikácia:

Rozmery:
445 × 390 × 225 mm
Maximálna veľkosť notebooku:
380 × 270 × 40 mm

Materiál:
Nylon

Objem:
27 l

Hmotnosť:
2,43 kg

Parametre a špecifikácia

Rozmery (V × Š × H)

Výška 39 cm
Šírka 44,5 cm
Dĺžka/hĺbka 22,5 cm

Objem

Objem 27 l

Farba

Farba Modrá
Motív bez motívu

Materiál

Typ Textilný

Určenie

Určenie Unisex

Letecká spoločnosť

Kód:  SPT1264
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5414847457555
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06