Obnoviť stránku

American Tourister

American Tourister kufre

Zbaľte sa pohodlne a zábavne s American Tourister

Značka cestovnej batožiny American Tourister bude na čoskoro trhu 100 rokov a stále sa drží sna svojho zakladateľa, ktorý chcel vytvoriť dômyselný a zároveň cenovo dostupný kufor. Ďalšie inovácie počas rokov vývoja sa postarali o nízku hmotnosť a tiež dostatočnú odolnosť ruka v ruke s moderným a zábavným dizajnom aj farbami každej kolekcie. Batožina American Tourister je tak dokonalým spoločníkom na každej ceste za zábavou.

American Tourister kufor

Jednoduché cestovanie zaručia kufre American Tourister

Kufre American Tourister spĺňajú požiadavky na odolnosť, nízku hmotnosť aj flexibilitu a jednoduchú manipuláciu. Škrupinová batožina je veľmi pevná a zároveň ľahká. Látková batožina American Tourister zase pojme viac, než sa na prvý pohľad zdá, a vy sa tak môžete pokojne pobaliť aj na naozaj dlhé cesty. Farebnosť a štýl sú potom čerešničkou na torte každého kufra.

S American Tourister na palubu bez obáv

Príručný kufor American Tourister vám umožní zabaliť si všetko potrebné a ísť na palubu lietadla bez obáv. Ušetrí vám čas a peniaze, pretože každá batožina je vyrobená presne na mieru požiadavkám jednotlivých leteckých spoločností, čo sa hmotnosti i rozmerov týka. American Tourister vám pomôže vyhnúť sa odbaveniu batožiny na letisku aj poplatkom navyše. K dispozícii sú kufre v textilnom i škrupinovom variante.

Kufor American Tourister
American Tourister batohy

Pohodlné tašky a batohy American Tourister

Cestovné tašky American Tourister sú skvelým riešením v prípade, že pre vás kufor nie je tou pravou voľbou, ale pritom nechcete prísť o komfort – ten zabezpečia kolieska, či ramenný popruh. Tašky sú ideálne na cestovanie vlakom, alebo autom. Batohy American Tourister sa potom postarajú o bezpečie pri prevážaní notebookov, rovnako ako formálna batožina, ktorá poteší každého, kto cestuje s notebookom za prácou a zároveň vyžaduje maximálny komfort aj decentný štýl.

Spresniť parametre
342 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18