Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

American Tourister Bon Air Spinner S Seaport Blue

5 4 hodnotení
Variant
Veľkosť kufra
S M L
159,90 €

American Tourister Bon Air Spinner S Seaport Blue

Elegantný a zároveň praktický. Kufor American Tourister Bon Air Spinner S Strict Seaport Blue oceníte pri objavovaní všetkých krás sveta. Váha tohto kufra dosahuje hodnoty krásnych 2500 g, nemusíte sa s ním teda nijako zvlášť ťahať. Veľkosť S je vhodná, ak hľadáte príručnú batožinu. Objem vnútorného priestoru 31,5 l sa hodí skôr pre prevážanie najnutnejšie vecí.Kufor má tvrdú škrupinu, ktorá je praktickým riešením pre veľkú odolnosť proti poškriabaniu či rozbitiu. Vzhľadom k tomu zvládne bez úhony prečkať aj menej šetrné zaobchádzanie. Modrá farba kufra je potom pomyselným vrcholom. Či už odchádzate na okamih alebo na dlhú dobu, Cestovný kufor s TSA zámkom American Tourister Bon Air Spinner S Strict Seaport Blue spoľahlivo ochráni všetky vaše veci a navyše bez váhania udiví dokonalým spracovaním aj dôrazom na funkčnosť a ergonómiu.

Poctivý TSA zámok ochráni veci v kufri

Kvôli zvýšenému záujmu o bezpečnosť prepravy musíme dnes počítať s tým, že má letiskový personál právomoc batožinu otvoriť, ak existuje podozrenie z prevozu nebezpečných látok. Vo väčšina prípadov je kufor prohlídnutí pomocou skenera, niekedy je však potrebná fyzická kontrola a zámok personál letiska zničí. Zámky s certifikátom TSA ale možno otvoriť univerzálnym kľúčom. Nikto okrem kontrolórov sa však do kufrov nedostane, nemusíte sa o svoje veci strachovať. Cestovný kufor s TSA zámkom American Tourister Bon Air Spinner S Strict Seaport Blue ľahko zopnete tříčíselným kódom a nemusíte sa ničoho báť.

Hlavné parametre cestovného kufra American Tourister Bon Air Spinner S Strict Seaport Blue

  • Kufor dostal štyri vlastné kolieska, pre jeho posunutie ho tak nemusíte naklápať
  • Menovka vám ušetrí starosti vo chvíli, keď sa váš kufor niekam zatúla
  • Držadlo eliminuje preťažovaniu chrbtice
  • Dva praktické popruhy pre lepšiu organizáciu vnútorného priestoru

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 2,5 kg

Objem

Objem 31,5 l

Rozmery (V × Š × H)

Výška 55 cm
Šírka 40 cm
Dĺžka/hĺbka 20 cm

Veľkosť

Veľkosť kufra S

Výbava

Vybavenie Menovka, Upínacie pásy, Vnútorná deliaca priehradka
Kolieska Otočné
Počet koliesok 4
Zamykanie TSA zámok
Zapínanie Zips
Držadlo Teleskopické, Horné

Materiál

Typ Škrupinový
Materiál Polypropylén

Veľkosť

Veľkosť kufra S
Kód:  SPT146132
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5414847819568
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02