Obnoviť stránku

American Tourister Bon Air Spinner S Strict Burgundy Purple

5 4 hodnotení
117,90 €

American Tourister Bon Air Spinner S Strict Burgundy Purple

Vzhľadovo vydarený a elegantný kufor American Tourister Bon Air Spinner S Strict Burgundy Purple je skutočný skvost, ktorý nadchne každého cestovateľa. Jeho hmotnosť dosahuje hodnoty iba 2500 g, takže nebudete mať v cieli ruke dlhší ako nohy. Veľkosť S bez problémov prejde ako príručnú batožinu. Vnútorný objem 31,5 l sa hodí skôr pre prevážanie najnutnejšie vecí.Škrupina kufra zo zmesi plastu a hliníka je tou správnou voľbou predovšetkým vďaka vyššej odolnosti, než dosahujú alternatívne užívané textílie. Vzhľadom k tomu zvládne bez úhony prečkať aj menej šetrné zaobchádzanie. Červená farba len završuje celkový dojem. Nezáleží, kam vaše cesty povedú, Cestovný kufor s TSA zámkom American Tourister Bon Air Spinner S Strict Burgundy Purple dokonale uchová vaše veci a už na prvý pohľad udiví neobvyklým dizajnom a tiež úžitkovú stránkou a ergonómiou.

Praktický TSA zámok je výsadou chytrého cestovateľov

Kvôli zvýšenému záujmu o bezpečnosť prepravy sa stalo štandardom, že agenti TSA (skratka z anglického označenia Prepravné bezpečnostné správa) nazerať do prepravovanej batožiny. Najčastejšie sú batožina prehliadnutá skenerom, občas je ale nutné nahliadnuť dovnútra a zámok na kufri je otvorený násilím. Certifikované TSA zámky však dovoľujú otvorenie bez poškodenia, a to špeciálnym kľúčom. Nikto iný ako poverená osoba sa do kufra pochopiteľne nedostane, stále je teda zabezpečené dostatočné bezpečie vašich vecí. Cestovný kufor s TSA zámkom American Tourister Bon Air Spinner S Strict Burgundy Purple zľahka zatvorte na západ tromi číslami kódu ao bezpečia vecí máte postarané.

Podstatné črty cestovného kufra American Tourister Bon Air Spinner S Strict Burgundy Purple

  • Kufor dostal do výbavy štyri kolieska, ktoré perfektne jazdí po hladkom povrchu, ako nájdete napr. v letiskovej hale
  • Pribalená menovka veľmi pomôže vo chvíli, keď sa váš kufor niekam zatúla
  • Integrované madlo veľmi uľahčí manipuláciu s kufrom
  • Dva pridanej popruhy sa hodí pre ľahkú kompresiu vecí v kufri a ich lepšie usporiadanie

Parametre a špecifikácia

Rozmery (V × Š × H)

Výška 55 cm
Šírka 40 cm
Dĺžka/hĺbka 20 cm

Objem

Objem 31,5 l

Veľkosť

Veľkosť kufra S

Výbava

Vybavenie Menovka, Upínacie pásy, Vnútorná deliaca priehradka
Kolieska Otočné
Počet koliesok 4
Zamykanie TSA zámok
Zapínanie Zips
Držadlo Teleskopické, Horné

Materiál

Typ Škrupinový

Hmotnosť

Hmotnosť 2,5 kg

Veľkosť

Veľkosť kufra S
Kód:  SPT146134
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5414847929236
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16