Obnoviť stránku

American Tourister Bon Air Spinner S Strict Azalea Pink

5 4 hodnotení
119,90 €

American Tourister Bon Air Spinner S Strict Azalea Pink

Zachovajte si svoj osobitý štýl aj na cestách. Kufor American Tourister Bon Air Spinner S Strict Azalea Pink je správnou voľbou pre každého. Váha kufra dosahuje hodnoty púhych 2500 g, zabudnite teda na unavené ruky. Veľkosť S je v lietadlách braná ako príručnú batožinu. Vnútorné litráž 31,5 l sa hodí tak akurát na základnú a najnutnejšie výbavu.Poctivá škrupina z plastu a hliníka je ideálnym riešením vďaka svojej odolnosti. Tým pádom zvládne bez úhony prečkať aj menej šetrné zaobchádzanie. Ružová farba je potom už len šperkom na pomyselnom vrchole. Kamkoľvek máte namierené, Cestovný kufor s TSA zámkom American Tourister Bon Air Spinner S Strict Azalea Pink bude nenahraditeľným pomocníkom, ktorý s istotou ohromí svojím neobvyklým prevedením i dôrazom na funkčnosť a ergonómiu.

Poctivý TSA zámok je prvotriedny ochranou vecí v kufri

Kvôli bezpečnosti cestujúcich je od 11. 9. 2001 bežné, že má personál letísk právomoc batožinu veľmi starostlivo kontrolovať. Zvyčajne si kontrola vystačí so skenerom, tu a tam ovšem kontrolór zničí zámok, aby sa do kufra sám dostal. Praktické zámky TSA ale možno otvoriť špeciálnym kľúčom, ktorý patrí do výbavy letiskového personálu. Nikto iný ako kontrolór sa však takto do kufra nedostane, o veci sa strachovať nemusíte. Cestovný kufor s TSA zámkom American Tourister Bon Air Spinner S Strict Azalea Pink bezpečne zopnete pomocou troch číslic ao bezpečia vecí máte postarané.

Kľúčové prvky kufra American Tourister Bon Air Spinner S Strict Azalea Pink

  • Kufor dostal štyri kolieska a je tak radosť s ním vyraziť na cesty
  • Pridaná menovka vám ušetrí veľa trápenia pri hľadaní kufra na letiskovom páse
  • Držadlo veľmi uľahčí manipuláciu s kufrom
  • Dva pridanej popruhy zabráni pohybu uložených vecí

Parametre a špecifikácia

Rozmery (V × Š × H)

Výška 55 cm
Šírka 40 cm
Dĺžka/hĺbka 20 cm

Objem

Objem 31,5 l

Veľkosť

Veľkosť kufra S

Výbava

Vybavenie Menovka, Upínacie pásy, Vnútorná deliaca priehradka
Kolieska Otočné
Počet koliesok 4
Zamykanie TSA zámok
Zapínanie Zips
Držadlo Teleskopické, Horné

Materiál

Typ Škrupinový

Hmotnosť

Hmotnosť 2,5 kg

Veľkosť

Veľkosť kufra S
Kód:  SPT146133
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5414847859502
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17