Obnoviť stránku

Allnature Chlorella prášok BIO 100 g

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,70 €

Allnature Chlorella prášok BIO 100 g

Chlorella je jednobunková zelená sladkovodná riasa, ktorá na Zemi existuje už asi dve a pol miliardy rokov, čo svedčí o jej neuveriteľnom potenciáli. Dnes ju zaraďujeme k takzvaným zeleným superpotravinám, pretože bolo vedecky dokázané, že má naozaj celý rad veľmi hodnotných látok, ktoré svedčia ľudskému organizmu. Chlorella má podľa Európskeho úradu pre bezpečnosť potravín antioxidačné účinky a podporuje správnu činnosť črevného traktu a pečene, normálne trávenie, imunitu. Navyše udržuje v črevách mikrobiálnu rovnováhu a prečisťuje organizmus.

Zloženie

100 % sladkovodná riasa chlorella vulgaris.

Odporúčané denné dávkovanie

Začínajte na 1/3 kávovej lyžičky a postupne zvyšujte na maximálne 2 kávové lyžičky denne. Neprekračujte dávkovanie! Dennú dávku chlorelly môžete vmiešať do studenej vody, zeleninovej, či ovocnej šťavy, šalátu a podobne. Prášok z chlorelly nedávajte do horúcich pokrmov a nápojov, stráca v nich svoje nutričné hodnoty!

Parametre a špecifikácia

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Chlorella

Účinok

Účinok Na trávenie a zažívanie, Na chudnutie, Na detoxikáciu organizmu

Určenie

Pre koho Pre dospelých

Forma

Forma Sypký prášok
Kód:  ALLCHLDS300
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594182002300

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03