Obnoviť stránku

AlergoHelp BioBoom 30 toboliek

Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -13 %
13,90 € 15,90 €

AlergoHelp BioBoom 30 toboliek

Doplněk stravy AlergoHelp BioBoom - řešte svou obranyschopnost od základu! Svým složením dlouhodobě pomáhá při vybalancování a posílení obranyschopnosti organizmu. Pečuje o důležitou kondici střevního mikrobiomu a tím podporuje obranyschopnost organizmu před vnějšími vlivy, původci kýchání, smrkání a slzení očí. Doplněk stravy obsahuje probiotika, betaglukany a bioflavonoidy zeleného čaje v unikátním komplexu BIOBOOM a další cenné látky chlorellu a vitamin D3.

Doporučené dávkování:
2 tobolky denně u dospělých,1 tobolka denně u dětí od 3 let.Vhodné užívat dlouhodobě.Obsah tobolky lze u malých dětívysypat a podat na polévkové lžícis jogurtem nebo ovocnoupřesnídávkou.

Upozornění:
Není vhodné pro děti do 3 let. Ukládejte mimo dosah dětí!Není určeno jako náhrada pestré stravy.Nepřekračujte doporučené denní dávkování.Neužívejte přecitlivělosti na některou obsaženou složku.Není vhodné užívat v prvním trimestru těhotenství.Nepřekračujte doporučené denní dávkování a denní dávku EGCG 800 mg.Neužívejte nalačno.

Zloženie

Zloženie, vr. hodnôt v 2 tbl.: Beta-glukán izolovaný z pivovarských kvasníc 266,0 mg, extrakt zeleného čaju (Camellia sinensis) 200,0 mg, Beta-glukán izolovaný izolovaný z hlivy ustricovej 134,0 mg; plnidlo: inulín, chlorella (nukleotidy, oligopeptidy a polysacharidy) 40,00 mg, probiotická zmes 8x109 CFU (počet probiotických mikroorganizmov v navážke – výrobe): Lactobacillus acidophilus, Lacticaseibacillus casei, Lactiplantibacillus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Lactiplantibacillus plantarum, protispekavá látka: stearan horečnatý; antioxidant: L-askorbová kyselina; protispekavá látka: oxid kremičitý; (1)vitamín D3 (Cholekalciferol) 20 µg, kapsula: želatína, stabilizátor: uhličitan vápenatý. % referenčná hodnota príjmu v 2 tabletách: nie je stanovená u Beta-glukán izolovaný z pivovarských kvasníc, extrakt zeleného čaju (Camellia sinensis), Beta-glukán izolovaný izolovaný z hlivy ustricovej, chlorella (nukleotidy, oligopeptidy a polysacharidy), probiotická zmes (Lactobacillus acidophilus, Lacticaseibacillus casei, Lactiplantibacillus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Lactiplantibacillus plantarum), 400% u vitamín D3 (Cholekalciferol).

Parametre a špecifikácia

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky betaglukány, Probiotiká

Účinok

Účinok Na posilnenie imunity
Pre časť tela Oči, Dýchacie cesty

Určenie

Pre koho Pre dospelých, Pre deti
Deti od veku 3 rokov (36 mesiacov)

Forma

Forma Tobolky

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 30
Hmotnosť 52,9 g
Obal Škatuľka, blister
Počet kusov v balení 1 ks

Vlastnosti

Vlastnosti Bez lepku, Bez palmového oleja, Bez pridaného cukru

Skladovacia teplota

Teplota skladovania od 15 °C
Teplota skladovania do 25 °C
Kód:  SPTsyo032
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594027710742
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03