Obnoviť stránku

ALAVIS Triple Blend Extra silný

4,8 396 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
49,90 €

ALAVIS Triple Blend Extra silný

Extra silný Alavis Triple Blend je komplexná kĺbová výživa pre žriebätá a kone. Liek je určený pre regeneráciu pohybového aparátu, zlepšenie pohyblivosti a celkovo k zlepšeniu zdravotnej kondície. Pri pracovnej a športovej záťaži zlepšuje aj fyzickú výkonnosť koní. Kĺbová výživa je určená pre kone všetkých vekových kategórií. Prípravok je vyrobený na úplne prírodnej báze bez prídavku konzervantov a farbív. Alavis Triple Blend je vo forme prášku. Pre lepšie prijímanie zvieratami je obohatený jablkovým pektínom.

Kľúčové vlastnosti kĺbovej výživy Alavis Triple Blend

  • Kĺbový doplnok stravy v prášku
  • Zmiernenie a predchádzanie bolesti pohybového aparátu
  • Predlžuje aktívny vek zvieraťa
  • Pre kone všetkých vekových kategórií
  • Vyrobený na prírodnej báze
  • Vhodný pre preventívne a dlhodobé užívanie
  • Jablčný pektín pre lepšie prijímanie zvieratami
  • Balenie 700 g

Odporúčané dávkovanie a nutričné ??hodnoty

Hmotnosť koňa 100 kg:

  • Prvých 14 dní užívať 1 odmerku denne (4,5 g)
  • Pokračovacia dávka 1/2 odmerky denne (2,25 g)

Hmotnosť koňa 500 kg:

  • Prvých 14 dní užívať 5 odmeriek denne (22,5 g)
  • Udržiavacia dávka 2,5 odmerky denne (11,25 g)

Prášok je možné zamiešať do potravy alebo podávať priamo do tlamy. Pre lepšie prijímanie je obohatený jablkovým pektínom. Liek sa podáva po dobu 3 mesiacov. Potom odporúčame 1 mesiac vynechať a znovu začať s podávaním kĺbovej výživy.

1 kg prípravku obsahuje:

  • 435 g MSM (methylsulfonylmethan)
  • 348 g glukozamínsulfát
  • 130 g chondroitinsulfát
  • 5 g kolagén II. typu Cartidyss
  • 3,4 g kolagén I. typu Collyss
  • 3 g vitamín C

Zloženie:
Lignisul MSM (methylsulfonylmethan), glukosamínsulfát 2KCL (z kôrovcov), chondroitinsulfát, jablčný pektín, kolagén II. typu Cartidyss (z rýb), vitamín C, kolagén I. typu Collyss (z rýb).

Zloženie

Glukosamín sulfát, Chondroitín sulfát, MSM, značkové kolagény COLLYSS™ a CARTIDYSS™ Glukosamín sulfát a chondroitín sulfát tvoria prirodzenú súčasť kĺbovej chrupavky a synoviálnej tekutiny. Chondroitín sulfát má význačnú schopnosť viazať v tkanive vodu. Zabezpečuje tak správnu funkciu chrupavky, jej pevnosť, pružnosť a odolnosť. Mechanizmus účinku oboch týchto látok je spoločný a spočíva v chondroprotektívnom (chrupavku chrániacom) pôsobení. Účinok zahŕňa regeneráciu kĺbových chrupaviek a tkanív, zlepšenie pohyblivosti, a tým podstatne pozitívne ovplyvňuje zdravotnú kondíciu zvieraťa. Methylsulfonylmetán - MSM – je prírodná látka obsahujúca organicky viazanú síru, ktorá je zapojená do procesu tvorby kolagénu, spevňuje väzy a šľachy, pôsobí relaxačne a regeneračne na svaly. MSM sa podieľa nielen na obmedzení bolesti kĺbov, ale vďaka svojim antioxidačným a detoxikačným účinkom aj na odbúraní poškodeného tkaniva. Na potlačenie bolesti je vhodné užívať MSM aj pri poúrazových a pooperačných stavoch, kde bolo navyše zistené lepšie hojenie rán. MSM má analgetický, protizápalový, vazodilatačný a antiedematózny účinok. Má svoje uplatnenie aj pri odstránení bolestí svalov, svalových kŕčov a tiež bolestí šliach. Hydrolyzované kolagény COLLYSS™ a CARTIDYSS™ COLLYSS™ - kolagén typu I v najvyššej kvalite – sa vyskytuje v silne zaťažovaných štruktúrach, ako sú šľachy a väzivové chrupavky. Je odolný v ťahu, a preto je veľmi dôležitý pre pevnosť šliach a tým aj pre spevnenie pohybového aparátu. Tento kolagén sa ďalej vyskytuje v kostiach a koži. Kolagén typu I COLLYSS™ je patentovo vyrábaný čistený kolagénový hydrolyzát získavaný z chrupaviek morských rýb. CARTIDYSS™ - kolagén typu II v najvyššej kvalite - udržuje tvar chrupavky a bráni jej deformácii. Kolagén typu II je súčasťou hyalínnej a elastickej chrupavky a je odolný v tlaku. CARTIDYSS™ je čistený kolagénový hydrolyzát získavaný z chrupaviek raja. Obsah účinných látok v 1 kg: Glukosamín sulfát 2KCl – 348 g Chondroitín sulfát – 130 g MSM – Metylsulfonylmetán – 435 g COLLYSS™ – 3,4 g CARTIDYSS™ – 5 g Vitamín C – 4,3 g Pomocné látky: Jablkový pektín Z dôvodu zachovania kvality prípravku nie sú pridávané žiadne farbivá ani konzervačné látky

Parametre a špecifikácia

Skladovacia teplota

Teplota skladovania od 15 °C
Teplota skladovania do 25 °C

Maznáčik

Zviera Kôň
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Vek zvieraťa Bez obmedzenia veku

Balenie

Hmotnosť 700 g

Druh

Účel Pre zdravé kĺby a chrupavku
Druh Prášok

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Glukozamín, chondroitín, Kolagén, Komplexná kĺbová výživa, MSM

Účinok

Účinok Na posilnenie imunity
Pre časť tela Kĺby

Forma

Forma Sypký prášok

Balenie

Hmotnosť 800 g
Kód:  SPTps0003
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594191410073
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08