Obnoviť stránku

Adidas Woman Bag kit

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Adidas Woman Bag kit

Všetci to poznáme. Dlhý pracovný deň. Rozboľavené telo z celodenného sedenia. Unavené oči z neustáleho pozerania do počítačového monitora. Zhrbení sa ponevierame domov a tešíme sa, keď sa konečne zvalíme na gauč. Zapneme televíziu. Odpočinieme si. Ale nie. Existuje lepší odpočinok. Aktívny. Vybite svoju únavu, zlosť či melanchóliu. Zapoťte sa. Vydajte zo seba energiu a načerpejte novú. To všetko z pohodlia domova. Stačí vôľa a chuť.

Kľúčové vlastnosti

  • Adidas - garancia kvality
  • Atraktívny dizajn
  • Univerzálna veľkosť

Športujte z pohodlia domova

Za výdajom energie nemusíte chodiť do preplneného fitcentra. Dokonca ani nemusíte moknúť vonku na daždi pri behu či jazde na bicykli. Stačí si zaobstarať boxovacie vrece a svoju dennú dávku pohybu môžete mať kedykoľvek po ruke. Stačí nájsť zodpovedajúce miesto na zavesenie a môžete začať. Rukavice sú súčasťou balenia.

Kód:  SPT4093
Produktové číslo:  3662513076704
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07