Obnoviť stránku

AB Generator

Príslušenstvo k tovaru

AB Generator



AB Generator je veľmi obľúbený fitness stroj, ktorý vám ušetrí peniaze aj čas strávený v posilňovni. Hoci nezaberá veľa miesta, skvele nahradí hneď niekoľko posilňovacích strojov a pomôže vám nielen schudnúť, ale hlavne vytvarovať postavu a zlepšiť fyzickú kondíciu. Hanbíte sa cvičiť v posilňovni pred zrakmi cudzích ľudí? Veľkou výhodou AB Generátora je možnosť cvičiť doma, podľa svojich časových možností a bez zvedavých pohľadov ostatných. Prístroj možno nastaviť do 5 rôznych úrovní obtiažnosti. Využije ho teda pokojne celá rodina. Veľmi jednoduchým cvikom precvičíte veľkú časť svalov tela – ramená, chrbát, stehná, zadok a samozrejme brucho.


Fitness stroj AB Generator

AB Generator a jeho kľúčové vlastnosti

  • Domáci posilňovací stroj
  • Kompaktné rozmery, jednoduché použitie
  • Precvičuje zároveň veľa svalov
  • 5 úrovní obtiažnosti
  • Vhodné pre začiatočníkov aj pokročilých
  • Pre všetky vekové kategórie

Fitness stroj vhodný pre každého

S AB generátorom môžete začať cvičiť a posilňovať, aj keď ste úplný začiatočník alebo trpíte nadváhou a obávate sa, že cvičenie nezvládnete. Stroj môžete pohodlne nastaviť do 5 rôznych uhlov, teda 5 úrovní obtiažnosti a nájsť si tak tú správnu práve pre seba. So zlepšujúcou sa fyzickou kondíciou potom možno úroveň postupne zvyšovať. Aj pár minút cvičenia denne sa počíta a vy môžete pomaly, podľa svojich možností, začať s premenou k vysnívanej postave.

Fitness stroj AB Generator

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Chrbát, Paže, Brucho, Zadok, Stehná

Celkový rozmer

Hĺbka 118 cm
Šírka 54 cm
Výška 78 cm

Nosnosť

Nosnosť 110 kg
Kód:  EDS001APD2
Produktové číslo:  644812022661
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06