Obnoviť stránku

Spokey Entrada stepper fialový

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Spokey Entrada stepper fialový

Nebolo by pekné, keby existoval prístroj, pomocou ktorého by ste spaľovali prebytočné kalórie v pohodlí domova? Pomocou ktorého by ste chudli pri sledovaní televízora či čítaní obľúbenej knihy? Za ktorým by ste nemuseli dochádzať do preplneného fitnescentra? Ale áno. Taký prístroj existuje.

Kľúčové vlastnosti

  • Praktická veľkosť
  • Skladnosť
  • Nenáročnosť na priestor
  • Množstvo funkcií
  • Šport v pohodlí domova

Byť aktívnym sa vypláca

Vďaka unikátnemu stepperu sa nemusíte vzdávať domácej pohody. Sledujte obľúbený program, počúvajte rádio, vzdelávajte sa kvalitnou literatúrou. To všetko sa dá praktizovať a počas toho zhadzovať nadbytočné tuky. Vďaka ukazovateľu stráveného času, spálených kalórií a celkového počtu krokov budete mať dokonalý prehľad o svojej aktuálnej aktivite. Príjemným bonusom je nastaviteľná výška krokov.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Ministepper
Kód:  SPT2264
Produktové číslo:  5901180341363
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02