Obnoviť stránku

Spin Master

Spin Master hračky

SPIN MASTER™

Spoločnosť Spin Master sa zaoberá vývojom a produkciou hračiek, spoločenských hier a kreslených seriálov. So svojimi oceňovanými hitmi patrí medzi svetových lídrov v tomto priemysle. Vyvíja a vyrába interaktívne hračky, ktoré deťom pomáhajú rozvíjať fantáziu a učia ich základným zručnostiam. Je známa značkami ako Labková Patrola, Hatchimals, Bakugan, Cool Maker, Candylocks, Kinetic Sand, Air Hogs a ďalšími. Vlastní tiež licenciu na výrobu hračiek k značkám Ako vycvičiť Draka, Monster Jam alebo Batman & DC.

Spin Master Labková Patrola (Paw Patrol)

Paw Patrol

Labková Patrola (Paw Patrol) sú hračky a figúrky inšpirované detským animovaným seriálom o psoch záchranároch, ktorých vedie desaťročný chlapec Rider. Každé šteniatko je inšpirované skutočným povolaním, ako je napríklad hasič, policajt a stavebný robotník. Deti sa od nich môžu naučiť vzájomnej pomoci a tímovej spolupráci. 

Ako vycvičiť draka

Hračky a zberateľské postavy inšpirované niekoľkými animovanými filmami a seriálom, v ktorom sa vikingský chlapec Štikút stane premožiteľom drakov a spriatelí sa s obávaným drakom, ktorému dá meno Bezzubka. Spolu potom zažívajú nekonečné dobrodružstvá pri snahe nastoliť rovnováhu a porozumenie do spolužitia ľudí a drakov. 

Spin Master Ako vycvičiť draka
Spin Master Hatchimals

Hatchimals Spin Master

Hatchimals Spin Master sú interaktívne zvieratká, ktoré sa s pomocou detí vyliahnu a interaktívne reagujú na ich podnety, hrajú s deťmi hry a učia ich starať sa o druhých. Hatchimals CollEGGtibles, Pixies, HatchiPets, GlowUp a ďalšie sú zberateľské postavičky z čarovného sveta Hatchitopia. Majú najrôznejšie podoby a obsahujú príslušenstvo a herné sety pre nekonečnú zábavu. 

Bakugan Battle Planet

Bakugani sú zberateľské postavy koncipované k akčným súbojom inšpirovaným japonským animovaným seriálom. V ňom sa Dan a jeho kamaráti musia naučiť žiť s Bakuganmi a bojovať po ich boku, aby prestáli najrôznejšie pokusy o ich ovládnutie, zotročenie alebo zničenie. Musia ochrániť svojich Bakuganov, planétu Zem a nakoniec aj neuveriteľné tajomstvo, ktoré sa skrýva priamo pod zemou. 

Spin Master Bakugan Battle Planet
Spresniť parametre
374 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16