Obnoviť stránku

SPELLO

Spello

Spello – Zostaňte pripojení. Vystúpte z davu.

Spello je moderná a hravá značka príslušenstva pre mobilné zariadenia. Sleduje najnovšie trendy, je funkčná a prináša moderný dizajn. Hlavný slogan „Zostaňte pripojení. Vystúpte z davu.“ vystihuje filozofiu značky, ktorá umožňuje zákazníkom nielen zostať v spojení, ale aj vyčnievať z radu. Spello ponúka rozmanité portfólio produktov za atraktívne ceny pre širokú škálu mobilných zariadení.

Spello nabíjanie

Dodajte vašim zariadeniam šťavu s bezdrôtovými nabíjačkami Spello

Spello ponúka bezdrôtové nabíjačky, ktoré poskytujú efektívne a rýchle nabíjanie vašich mobilných zariadení, vrátane výrobkov značky Apple alebo Samsung. Hodia sa na použitie doma aj v kancelárii a ponúkajú bezpečné pripojenie a plynulý prenos energie. Vďaka možnosti nabíjať viacero zariadení súčasne predstavujú tieto nabíjačky koniec neporiadku so zbytočnými káblami.

Majte zdroj energie vždy poruke s power bankami Spello

Spello power banky prinášajú pohodlie do vášho života. Spoľahlivo nabijú vaše zariadenia, kedykoľvek to potrebujete. Dokonca s možnosťou nabíjať viacero zariadení súčasne. Power banky kombinujú funkčný dizajn a pokročilé technológie, čo z nich robí skvelých spoločníkov na cesty. Či už sa chystáte na víkend do mesta, alebo kempovať v prírode, medzi power bankami Spello nájdete to pravé, napríklad aj modely s panelom na solárne nabíjanie.

Spello power banky
Kryty na telefón Spello

Vždy spoľahlivá ochrana vášho telefónu vďaka krytom Spello

Kryt na telefón Spello poskytne vášmu smartfónu spoľahlivú ochranu bez kompromisov v dizajne a funkčnosti. Značka ponúka rôzne varianty krytov pre širokú škálu modelov smartfónov, takže si môžete vybrať ten správny presne podľa svojich potrieb. Pre milovníkov pôvodného dizajnu telefónu ponúka Spello klasické priehľadné kryty, naopak flipové kryty poskytujú komplexnú ochranu zo všetkých strán a sú praktické aj vďaka slotom na uloženie kreditných kariet.

Udržte displej v perfektnom stave pomocou ochranných skiel Spello

Ochranné sklá Spello udržia displej vášho zariadenia v bezchybnom stave. Sú dostupné pre rôzne typy modelov telefónov, poskytujú vynikajúcu odolnosť proti poškriabaniu a účinne chránia obrazovku pred nečakanými pádmi alebo nárazmi. Vďaka precíznemu spracovaniu sa skvele prispôsobia displeju vášho mobilu a zachovajú plnú funkčnosť dotykovej obrazovky.

Spello ochranné sklá
Spresniť parametre
441 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09