Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

SparkFun Ardumoto Shield Kit

SparkFun Ardumoto Shield Kit

Roboty sú veľmi zábavné. Nebolo by pekné, keby existovala súprava, ktorá by zahŕňala všetko, čo je potrebné na to, aby ste dokázali svojho Arduina nastaviť na ovládateľnosť pomocou jednoduchého pohonu na dve kolesá? SparkFun Ardumoto Shield Kit je ideálnym darčekom pre nadšených fanúšikov robotických hračiek. Balenie zahŕňa pneumatiky, motory, konektory a drôty. Všetko je zasadené v klasickom červenom poli, ktoré sa môže hodiť aj ako podvozok pre robota.

Stavebnica SparkFun Ardumoto Shield Kit a jej kľúčové vlastnosti

  • Súprava na pohon robotických hračiek (obsahuje pneumatiky, motory, konektory a drôty)
  • Jednoduchú montáž zvládnu aj začiatočníci
  • Kvalitné vyhotovenie
  • Určené pre stavebnice Arduino

Upozornenie: Motory, ktoré sú súčasťou balenia, nie sú kompatibilné so súpravou Wheel Encoder.

Kúpte svojim robotickým hračkám kvalitný pohon

Ardumoto Shield je jednoducho použiteľný duálny regulátor motora pre robotické hračky Arduino. Z kombinácie Ardumota a Arduina vzniká fantastický radič pre RC vozidlá alebo malé autonómne roboty. Srdcom Ardumota je veľký čierny čip umiestnený priamo v jeho centre – L298, jeden z obľúbených vodičov duálnych kanálov na riadenie motora. Je schopný pracovať až do kanála 2A. Doska je napájaná z rovnakého zdroja ako Arduino. Zahŕňa modré a žlté LED na indikáciu aktívneho smeru. Všetky riadiace dráhy sú chránené diódou pred zadnou EMF.

Kód:  SEN310h2
Produktové číslo:  KIT-14180
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14