Obnoviť stránku

SP Connect

SP Connect

SP Connect: Inovatívne príslušenstvo pre smartfóny

SP Connect ponúka jedinečný a premyslený montážny systém pre váš smartfón. Výrobca je divíziou holdingu SP United – ten má bohaté skúsenosti v oblasti fixácie od mobilných telefónov cez akčné kamery až po snowboardové viazanie. Za produktmi stojí dôkladný výskum a starostlivý vývoj, čo vyústilo do profesionálneho a všestranného príslušenstva pre smartfón. Športujete, chodíte na výlety do prírody a chcete mať svoj telefón stále poruke na sledovanie výkonu či orientáciu v teréne? Produkty SP Connect toto všetko umožnia.

SP Connect puzdra

Puzdrá SP Connect s upevňovacím mechanizmom

Puzdrá SP Connect sú vybavené špeciálnym a unikátnym upevňovacím mechanizmom. Patentovaný systém 90° twist to lock, ktorý funguje na princípe bajonetového zámku, umožňuje jednoduché a hlavne bezpečné uzamknutie prístroja v držiakoch. SP Connect však dbá aj na ochranu samotného smartfónu. Puzdro má trojvrstvovú konštrukciu, je preto veľmi odolné a zároveň aj tenké. Samozrejmosťou sú plne funkčné tlačidlá a porty telefónu.

SP Connect – uzamknutie puzdra bajonetovým zámkom v držiaku

Majte telefón vždy poruke s držiakmi SP Connect

Jednoduchý a efektívny montážny systém SP Connect je zárukou bezpečia pre váš smartfón. So spoľahlivým upevňovacím mechanizmom si môžete svoj smartfón vziať kamkoľvek so sebou. Vybrať si môžete ako zo špeciálnych držiakov pre bicykle, motorky a automobily, tak aj z univerzálnych modelov. Sofistikované držiaky SP Connect vám tak budú užitočným pomocníkom pri všetkých športoch, ktoré vás len napadnú.

SP Connect držiaky
SP Connect bundly

Výhodné bundly SP Connect na okamžitú montáž

Pokiaľ hľadáte držiak aj s puzdrom a viete vopred, ako ho budete používať, šikovné sady SP Connect vám výber uľahčia. Tieto bundly obsahujú všetko potrebné na okamžitú montáž a používanie. V ponuke tak nájdete produkty, ktoré sú pre konkrétny typ dopravného prostriedku a model vášho mobilného telefónu. Príslušenstvo od SP Connect vďaka tomu nemusíte kupovať zvlášť a máte všetko pekne pohromade.

    Spresniť parametre
    195 položiek
    SP Connect Bike Bundle II Samsung S20 - Držiak na mobil
    SP Connect Bike Bundle II Samsung S20
    66,90 €
    Na sklade 2 ks
    Držiak na mobil – na bicykel, mechanický

    Na vašom súkromí nám záleží

    My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

    Viac informácií
    Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
    P-DC1-WEB17