Obnoviť stránku

SP Connect Multi Activity Bundle Universal

SP Connect Multi Activity Bundle Universal

Súprava držiakov SP Connect Multi Activity Bundle predstavuje veľmi praktickú kombináciu komponentov v jedinom balení. Bezkonkurenčne najobsiahlejší bundle je určený na celú škálu športových aj bežných aktivít. Praktické montážne prvky pre smartfón umožnia jeho pripevnenie k rámu bicykla, na pažu či vo vnútri auta. Všetky komponenty sú univerzálne pre všetky mobilné telefóny. Kúpte si báječnú súpravu príslušenstva a majte svoj inteligetný telefón neustále pri sebe.


Kľúčové vlastnosti súpravy SP Connect Multi Activity Bundle Universal

  • Súprava univerzálnych komponentov
  • Využitie pri celej škále športových aj bežných aktivít
  • Praktické montážne prvky pre smartfón
  • Vhodné do auta, na cyklistiku, beh a ďalšie
Súprava držiakov SP Connect Multi Activity Bundle Universal

Obsah balenia

  • SP Universal Interface - tento prvok je možné k mobilnému telefónu prirobiť skrze 3M lepiacu plochu - je univerzálna pre všetky typy mobilných telefónov. Pomocou patentovaného mechanizmu Twist-lock potom telefón bezpečne pripnete k bicyklu, golfovému vozíku či vnútri automobilu k doštičke Vent Mount.  
  • SP Universal Mount - vďaka tomuto montážnemu prvku možno pripnúť ľubovoľný SP CONNECT produkt k rámu či zábradliu s priemerom 20 – 33 mm. Je kompatibilný tiež so systémami GoPro a s 360° rotáciou máte zariadenie kedykoľvek pohodlne k dispozícii. Prvok je opatrený suchým zipsom a vďaka silikónovému vystuženiu je veľmi stabilný.
  • SP Running Band - elegantné a praktické riešenie, ako mať inteligentné fitness aplikácie či hudbu neustále pri sebe. Opasok z komfortného neoprénu je navrhnutý v modrej farbe a slúži na uchytenie mobilného telefónu. Je vybavený praktickým vreckom a bezpečnostnými reflexnými prvkami. Pásik je ľahký a dá sa ľahko prispôsobiť veľkosti 22 – 36 cm.
  • SP Vent Mount - slúži na uchytenie telefónu vo vnútri vozidla. Je vybavený otočným 360° diskom, ktorý možno uzamknúť v ľubovoľnej polohe. Duálna upínacia doštička umožní ľahkú manipuláciu s telefónom.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Použitie pre Mobilné telefóny
Určenie Na bicykel
Umiestnenie držiaka Na palubnú dosku

Prichytenie

Prichytenie zariadenia k držiaku Mechanické
Kód:  OGCPd06
Produktové číslo:  53806

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01