Obnoviť stránku

SP Connect Anti Vibration Module

4,7 11 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Garancia najlepšej ceny
30,90 €

SP Connect Anti Vibration Module

Držiak SP Connect Anti Vibration Module bol špeciálne vyvinutý na zhotovovanie vysoko kvalitných videí mobilným telefónom pri jazde na motocykli. Vďaka elastomérovej vložke držiak spoľahlivo tlmí otrasy a eliminuje až 60 % vibrácií. Montáž držiaka SP Connect Anti Vibration Module pomocou dvoch skrutiek je veľmi jednoduchá a rýchla, takže je ihneď pripravený na použitie. Vďaka kvalitnému telu z CNC obrábaného hliníka je držiak veľmi odolný a maximálne spoľahlivý. Držiak SP Connect Anti Vibration Module ponúka širokú konektivitu s ďalšími držiakmi SP Connect a podľa potreby ho môžete pohodlne natáčať o 360°.

Kľúčové vlastnosti držiaka SP Connect Anti Vibration Module

  • Spoľahlivo udrží váš telefón aj pri jazde náročným terénom
  • Jednoduchá a rýchla montáž pomocou skrutiek
  • SP Connect Anti Vibration Module spoľahlivo tlmí otrasy a vibrácie
  • Možnosť rotácie o 360° v šiestich krokoch
  • SP Connect upevní telefón orientovaný na výšku aj na šírku
  • Kompatibilný s Moto Mount Pro, Moto Stem Mount, Bar Clamp Mount (+ Pro), Clutch Mount (+ Pro), Mirror Mount Pro a Bike Mount Pro (+ XL)
  • Balenie držiaka SP Connect Anti Vibration Module je dodávané s dvomi skrutkami

SP Connect Anti Vibration Module s vložkou proti vibráciám

Držiak SP Connect Anti Vibration Module disponuje elastomérovou vložkou, ktorá tlmí otrasy a eliminuje vibrácie pri jazde. Telefón môžete do držiaka umiestniť na výšku aj na šírku a pohodlne ho otáčať v uhle 360°. Vďaka jednoduchej montáži je držiak SP Connect Anti Vibration Module ihneď pripravený na prevádzku. Súčasťou balenia sú dve upevňovacie skrutky.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Určenie Na motorku
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Mechanický
Vlastnosti a funkcie Upraviteľná poloha
Kód:  OGCPd1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  53135

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08