Obnoviť stránku

Soundpeats

Soundpeats

Soundpeats – odborník na bezdrôtové slúchadlá

Značka Soundpeats má na trhu už viac ako 10-ročnú tradíciu. Každá séria bezdrôtových slúchadiel určených pre priaznivcov hudby a športu je lepšia a lepšia. Po veľkom úspechu v Amerike a Japonsku, kde dostala niekoľko ocenení, si začala získavať priaznivcov po celom svete. Slúchadlá Soundpeats podstupujú prísne testy, ktoré vám zaručia ten najlepší poslucháčsky zážitok, špičkovú odolnosť a maximálne pohodlie pri relaxácii i fyzickej námahe.

Slúchadlá Soundpeats TrueAir

Štýlové bezdrôtové slúchadlá Soundpeats TrueAir

Slúchadlá Soundpeats TrueAir ponúkajú okrem skvelého dizajnu až 30 hodín počúvania na jedno nabitie, funkciu automatického párovania a stereo Hi-Fi zvuk, ktorý vás ohromí svojou výnimočnou jasnosťou. Zabudovaný mikrofón pritom umožní telefonovať, zatiaľ čo technológia Bluetooth 5.0 zaručí vysoko stabilné bezdrôtové spojenie s pripojeným zariadením. Soundpeats TrueAir prichádzajú v balení spolu s kompaktným nabíjacím puzdrom, ktoré vám umožní slúchadlá bezpečne prenášať.

Soundpeats TrueWings pre aktívny životný štýl

Soundpeats TrueWings sú Bluetooth slúchadlá navrhnuté pre aktívny život. Ich konštrukcia s háčikmi za uši sa postará, že zostanú vždy pevne na svojom mieste, nech už robíte čokoľvek. Obe slúchadlá majú intuitívne dotykové ovládanie a zvýšenú odolnosť proti striekajúcej vode či potu, jedno z nich má integrovaný mikrofón. Nabíjacie puzdro na slúchadlá Soundpeats TrueWings sa navyše zmestí aj do vrecka, takže ich môžete nosiť stále pri sebe.

Slúchadlá Soundpeats TrueWings
Slúchadlá Soundpeats TrueEngine

Soundpeats TrueEngine pre bezkonkurenčný zvuk

Slúchadlá Soundpeats TrueEngine predstavujú absolútnu technologickú špičku. Novo patentované duálne meniče s dvojitým prekrížením prispievajú ku krištáľovo čistému zvuku s hlbokými basmi. Ergonomický dizajn ponúka pohodlné celodenné nosenie. Každé slúchadlo dokáže hrať až 6 hodín, zatiaľ čo puzdro poskytne kapacitu na štyri úplné nabitia. Súhrnne tak slúchadlá Soundpeats TrueEngine zvládnu až 27 hodín počúvania na jedno nabitie puzdra.

Spresniť parametre
40 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12