Obnoviť stránku

Soundmaster

Značka Soundmaster

Soundmaster – audio zariadenie pre každého

S viac ako 50 rokmi skúseností na trhu je značka Soundmaster od nemeckej firmy Wörlein zárukou čistého zvuku, kvalitného spracovania, a to s prívetivou cenovkou. V portfóliu Soundmaster nájdete množstvo audio zariadení od hudobných prehrávačov cez rádiá a tunery až po reproduktory, alebo budíky. Značka si najviac cení spoľahlivosti a neustále inovácie, pričom tieto ciele zreteľne premieta aj do samotných produktov.

Prehrávače Soundmaster

Prehrávače a mikrosystémy Soundmaster

Medzi jedny z hlavných produktov značky Soundmaster patria mikrosystémy a prehrávače. Či už hľadáte CD prehrávač, alebo kazety, v ponuke vždy nájdete niečo, čo sa vám bude páčiť. Kvalitný zvuk sa tu kombinuje s prijateľnou cenou a klasickým, roky overeným dizajnom. Soundmaster gramofón ocenia milovníci vinylov, moderní poslucháči potom mikrosystémy, ktoré prehrajú CD, kazety, vinyly, ale aj hudbu z USB disku.

Rádiá a tunery Soundmaster

Počúvate radi rádio? Tak to aj vás ponuka Soundmaster poteší – tých má totiž značka vôbec najviac. Nájdete tu rádiá digitálne, internetové, s moderným dizajnom, alebo s nádychom retro, ale aj prenosné, či domáce. Ak máte Hi-Fi sústavu, možno vám bude stačiť iba rádiový tuner Soundmaster. Ten pripojíte k vašim reproduktorom a už môžete počúvať vašu obľúbenú hudbu.

Rádiá Soundmaster
Príslušenstvo Soundmaster

Príslušenstvo Soundmaster

Soundmaster ponúka aj množstvo príslušenstva. Ak chcete čo najlepší zvuk, pravdepodobne vám nebudú stačiť v rádiu zabudované reproduktory. Oveľa lepšie budú reproduktory externé, ktoré značka tiež ponúka. Nie je audio práve vaša šálka kávy? Soundmaster vyrába aj ďalšie zariadenia ako napríklad budíky, alebo cestovné DVD prehrávače.

Spresniť parametre
44 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13