Obnoviť stránku

Soundmaster UR2040SI

4,0 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Soundmaster UR2040SI

Dostaňte svoju obľúbenú hudbu aj do kuchyne v podobe štýlového kuchynského rádia Soundmaster UR2040SI. Okrem štandardného FM tunera s predvoľbami disponuje novým digitálnym príjmom DAB+. Ak nemáte obľúbenú rozhlasovú stanicu, môžete svoju hudbu prehrávať priamo z mobilného telefónu alebo tabletu, ktorý disponuje Bluetooth. Touto bezdrôtovou technológiou je totiž vybavené aj samotné rádio a umožňuje streamovanie hudby až na vzdialenosť 10 metrov. Toto riešenie má ešte jednu výhodu - aj počas varenia si môžete vybaviť telefónne hovory, rádio funguje aj ako handsfree.

Kľúčové vlastnosti

  • Atraktívne prevedenie
  • Nočné LED svetlo
  • Jednoduchá montáž pod horné skrinky
  • Diaľkové ovládanie
  • Bluetooth s dosahom až 10 metrov
  • Funkcia handsfree
  • Podpora DAB+
  • Časovač, duálny alarm

Praktické funkcie

Samozrejmosťou je jednoduché a intuitívne ovládanie pomocou tlačidiel, ktoré navyše zjednodušuje prehľadný displej zobrazujúci hodiny a dátum. V balení tiež nájdete diaľkový ovládač. Určite oceníte aj funkciu časovača, duálneho alarmu a budíka. Vo výbave nechýba ani praktické stmievateľné LED svetlo. Kvalitný príjem zaisťuje teleskopická anténa. Soundmaster UR2040SI je moderným doplnkom do každej kuchyne. Nemusíte sa tak vzdávať svojej obľúbenej hudby ani počas varenia.

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Výkon 4 W

Rozmery a hmotnosť

Šírka 260 mm
Výška 55 mm
Hĺbka 160 mm
Hmotnosť 1,6 kg
Kód:  SNM001h
Produktové číslo:  UR2040SI
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01