Obnoviť stránku

Soundmaster UR140WS

4,8 4 hodnotení

Soundmaster UR140WS

Začnite svoj deň pohodlne a komfortne už od rána. Len čo otvoríte oči, uvidíte príjemný ukazovateľ času. Nový budík značky Soundmaster ho totiž premietne priamo na strop. Využívajte všetky benefity, ktoré ponúka. Začnite ráno počúvaním vybranej rádiovej stanice. Alebo preferujete budenie alarmom? Žiadny problém. Nový model UR140WS s prehľadným stmievateľným LCD displejom hravo zvládne oboje. Na prvý pohľad si vás získa roztomilým dizajnom pripomínajúcim klasické analógové hodiny. Problémy so zaspávaním a vstávaním pomôžu vyriešiť funkcie Sleep a Snooze. Postarajú sa nielen o vypnutie rádia podľa vopred definovaného času, ale poskytnú aj možnosť odloženého a opakovaného budenia. 

Kľúčové vlastnosti

  • Stmievateľný prehľadný LCD displej
  • Originálny oldschoolový dizajn
  • Budenie rádiom FM alebo klasickým alarmom
  • Funkcia Sleep a Snooze
  • Teplomer
  • Projekcia času na strop
 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 14 cm
Výška 9,6 cm
Hĺbka 9,6 cm

Funkcie

Funkcie Budenie rádiom, Budenie zvukovým signálom, Opakované budenie – Snooze, Projekcia, Teplomer, Vypnutie pri zaspávaní – Sleep

Ukazovateľ času

Ukazovateľ času Digitálny
Kód:  SNM020k1
Produktové číslo:  UR140WS
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11