Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sony True Wireless WF-1000XM4, čierne

4,2 133 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony True Wireless WF-1000XM4, čierne

S bezdrôtovými slúchadlami Sony True Wireless WF-1000XM4 si užijete svoju obľúbenú hudbu kdekoľvek a kedykoľvek

Nový rad bezdrôtových True Wireless slúchadiel od Sony dorazil a prináša na trh zase niečo nové. Slúchadlá bez kábla Sony True Wireless WF-1000XM4 využívajú 6 mm meniče na zaistenie perfektného zvukového podania, zatiaľ čo procesor V1 posunul technológiu ANC zase o kus ďalej, vďaka čomu si užijete naozaj ničím nerušené počúvanie. Ľahký a ergonomický dizajn bezkáblových slúchadiel perfektne padne do uší (k dispozícii vám budú hneď 3 veľkosti koncoviek na optimálne prispôsobenie). Ovládanie slúchadiel Sony True Wireless WF-1000XM4 je realizované prostredníctvom dotykových plôch, pričom v aplikácii Sony | Headphones Connect si môžete toto ovládanie prispôsobiť tak, aby vám čo najviac vyhovovalo. Vnútri slúchadiel sú ukryté integrované všesmerové mikrofóny s potlačením šumu, takže pohodlne a bezproblémovo vybavíte telefónne hovory, a to bez toho, aby ste museli vytiahnuť váš mobilný telefón z vrecka. Bezdrôtové slúchadlá do uší Sony True Wireless WF-1000XM4 majú dostatočnú veľkú batériu, takže zvládnu až 12 hodín prehrávania na jedno nabitie. Puzdro v sebe ukrýva energiu až na dve plné nabitia – tedaďalších 24 hodín počúvania. Celkovo sa tak dostanete až na skvelých 36 hodín. Ak budete chcieť počúvať najnovšie bomby so zapnutou funkciou ANC, tak na jedno nabitie vydržia bluetooth slúchadlá douší 8 hodín a ďalších 16 hodín poskytne nabíjacie puzdro.

Kľúčové vlastnosti čiernych bezdrôtových slúchadiel Sony True Wireless WF-1000XM4

  • Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom s uzavretou konštrukciou
  • Jednoduché ovládanie pomocou dotykových plôch na slúchadlách Sony True Wireless WF-1000XM4
  • Funkcia aktívneho potlačenia okolitého hluku (ANC)
  • Kvalitné integrované všesmerové mikrofóny zabezpečia pohodlné vybavovanie hovorov a využívanie hlasových asistentov
  • Slúchadlá bezdrôtové s mikrofónom Sony True Wireless WF-1000XM4 sú True Wireless štuple
  • Odolnosť certifikovaná podľa IPX4, čo ich robí odolným proti prachu, potu a postriekaniu vodou
  • 6 mm meniče sa postarajú o skvelú kvalitu zvuku naprieč všetkými žánrami
  • Slúchadlá do uší Sony True Wireless WF-1000XM4 vydržia v prevádzke so zapnutým ANC 8 hodín a nabíjacie puzdro poskytne dostatok energie na ďalších 16 hodín (celkovo teda 24 hodín počúvania)
  • Výdrž slúchadiel a puzdra bez využitia technológie ANC činí dohromady 36 hodín (12 hodín slúchadlá a 24 hodín puzdro)
  • Rýchlonabíjanie – za 5 minút nabíjania získate dostatok energie na 60 minút počúvania
  • Puzdro možno nabíjať pomocou štandardu Qi (bezdrôtové nabíjanie)
  • Podpora Hi-Res audio
  • O stabilné pripojenie sa stará Bluetooth 5.2 s podporou kodekov AAC, LDAC a SBC
  • Profily A2DP/AVRCP/HFP/HSP
  • Štýlové čierne farebné vyhotovenie
  • Funkcia rýchleho párovania s Windows PC na základe Microsoft Swift Pair + Google Fast Pair Connect

Na pripojenie k vášmu zariadenia využívajú bezkáblové slúchadlá Sony True Wireless WF-1000XM4 stabilný Bluetooth 5.2

O bezproblémový prenos zvuku z vášho zariadenia do bezkáblových slúchadiel Sony True Wireless WF-1000XM4 sa stará bezdrôtová technológia Bluetooth 5.2 s podporou kodekov AAC, LDAC a SBC a profilov A2DP/AVRCP/HFP/HSP.

Technológia Aktívneho potlačenia okolitého hluku – ANC

Čierne bluetooth slúchadlá Sony True Wireless WF-1000XM4 využívajú kvalitný inovovaný procesor V1, ktorý vám umožní používať technológiu ANC na vysokej úrovni. Počúvanie vašej obľúbenej hudby si tak užijete na maximum a bez zbytočných rušivých elementov.

Slúchadlá bez kábla sa pýšia dlhou výdržou na jedno nabitie a podporou Qi nabíjania

Batéria slúchadiel bez kábla Sony True Wireless WF-1000XM4 pojme dostatok energie na zaistenie 8 hodín počúvania. V nabíjacom puzdre budete mať dostatok energie na 2 plné nabitia slúchadiel – teda 16 hodín. Už po 5 minútach nabíjania získate dostatok energie na hodinu počúvania so slúchadlami Sony True Wireless WF-1000XM4.

Bezdrôtové slúchadlá Sony True Wireless WF-1000XM4 podporujú Qi nabíjanie

Na nabíjanie puzdra bezdrôtových slúchadiel Sony True Wireless WF-1000XM4 môžete využiť aj obľúbenú bezdrôtovú nabíjačku vďaka podpore Qi nabíjania.Avšak na nabitie slúchadiel bez kábla možno využiť napríklad aj najnovší model Sony Xperia s funkciou zdieľania batérie.

Kvalitné reproduktory excelujú v akomkoľvek žánri

Vnútri drobných bezdrôtových slúchadiel Sony True Wireless WF-1000XM4 sa nachádzajú hneď 6 mm meniče, ktoré sa postarajú o perfektné zvukové podanie. Menič sa vyznačuje o 20 % väčším objemom magnetu a má tak lepší výkon aj pri nižších frekvenciách. Frekvenčný rozsah sa pohybuje v rozmedzí 20 – 40 000 Hz. Ďalšie úpravy a nastavenia zvuku vám na mieru je možné cez aplikáciu Sony | Headphones Connect.

S bezdrôtovými slúchadlami Sony True Wireless WF-1000XM4 vybavíte dôležité hovory ľahko a rýchlo

Ak vám bude niekto volať, nemusíte si slúchadlá dávať dole, ale stačí jednoducho prijať hovor a vybaviť ho pomocou nich. V bezdrôtových slúchadlách Sony True Wireless WF-1000XM4 sú totiž integrované všesmerové mikrofóny s potlačením šumu a technológie Precise Voice Pickup, takže všetko, čo poviete, bude úplne zrozumiteľné.

Koncovky do uší precízne izolujú šum

Koncovky do uší sú vyrobené z materiálu na báze polyuretánovej peny, vďaka čomu sa perfektne prispôsobia vášmu uchu a zaistia prvotriednu izoláciu. Ide o mäkký a elastický materiál, ktorý zlepšuje priľnavosť ku zvukovodu. In-ear slúchadlá Sony True Wireless WF-1000XM4 budú stabilnejšie uchytené.

Bezdrôtové slúchadlá Sony True Wireless WF-1000XM4 disponujú adaptívnym nastavením zvuku

Slúchadlá bezdrôtové Sony True Wireless WF-1000XM4 sa prispôsobia prostrediu, v ktorom sa nachádzate. Či už prechádzate cez rušnú ulicu, čakáte na váš spoj na stanici alebo už cestujete a nechcete byť ničím rušení, zaručene si prídete na svoje.

Sony True Wireless WF-1000XM4

Cestovanie

Pohodlne sa usaďte v dopravnom prostriedku a vychutnajte si hudbu a nič iné. So slúchadlami do uší Sony True Wireless WF-1000XM4 vás nebude rušiť žiadny hluk na pozadí.

Sony True Wireless WF-1000XM4

Pešo

Vyrazte na cestu a užívajte si vašu obľúbenú hudbu, ktorá sa k vám bude šíriť z in-ear slúchadiel Sony True Wireless WF-1000XM4.

Sony True Wireless WF-1000XM4

Čakanie

Pri čakaní sa nemusíte báť, že by ste prepásli dôležité oznámenia. So slúchadlami s mikrofónom bezdrôtovými Sony True Wireless WF-1000XM4 počujete všetko potrebné a to bez toho, aby ste boli rušení iným hlukom v pozadí.

Slúchadlá bezdrôtové Sony True Wireless WF-1000XM4 sa naučia rozpoznávať miesta

Adaptívne nastavenie zvuku umožní slúchadlám bezdrôtovým Sony True Wireless WF-1000XM4 rozpoznávať miesta, ktoré často navštevujete, a prispôsobí tomu zvuk podľa situácie.

Sony True Wireless WF-1000XM4

Mikrofóny slúchadiel zachytia každé vaše slovo

Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom Sony True Wireless WF-1000XM4 zachytia každé vaše slovo, a to najmä vďaka funkcii vytvárania lúčov. Bezkáblové slúchadlá zachytávajú zvuky z vašich úst a umožnia kvalitne prenášať váš hlas, aj keď ste v hlučnom prostredí.

Sony True Wireless WF-1000XM4

Slúchadlá Sony True Wireless WF-1000XM4 detegujú vibrácie spôsobené rečou

Bezdrôtové slúchadlá na mobil disponujú snímačom vedenia kostí, ktorý eviduje len vibrácie pochádzajúce z vášho hlasu. Vďaka tomu neregistrujú okolitý zvuk a zaistia tak čistejší hlasový prejav pri uskutočňovaní hovorov so slúchadlami Sony True Wireless WF-1000XM4.

Všetky nastavenia jednoducho vykonáte v aplikácii a využiť môžete hlasového asistenta

Zvuk bezdrôtových slúchadiel k mobilu Sony True Wireless WF-1000XM4 si ľahko prispôsobíte prostredníctvom aplikácie Sony | Headphones Connect. Rovnako tak jednoducho upravíte aj ďalšie nastavenia vrátane prispôsobenia ovládacích prvkov. Bluetooth slúchadlá na mobil Sony True Wireless WF-1000XM4 podporujú aj hlasových asistentov na zvýšenie komfortu počas používania.

Športové slúchadlá Sony True Wireless WF-1000XM4 sú vhodné aj na tréning

Ste nadšení športovci a holdujete napríklad behu? V tom prípade vás slúchadlá Sony True Wireless WF-1000XM4 nenechajú v štichu. Vďaka odolnosti podľa certifikácie IPX4 im neublíži prach, váš pot ani ľahká nepriazeň počasia. Vďaka prítomnosti troch súprav štupľov do uší (S, M a L) si vyberiete také, aby vám bezdrôtové športové slúchadlá Sony True Wireless WF-1000XM4 pohodlne a pevne sedeli v ušiach. Športové bluetooth slúchadlá disponujú aj funkciou automatickej redukcie šumu vetra, vďaka čomu rozpoznajú veterné počasie a potlačia šum vetra.

Prispôsobiteľné ovládanie prostredníctvom dotykových plôch

Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom Sony True Wireless WF-1000XM4 disponujú dotykovými plochami, prostredníctvom ktorých jednoducho upravíte hlasitosť, preskočíte skladbu alebo prijmete telefónny hovor. Nastavenie jednotlivých ovládacích prvkov urobíte ľahko prostredníctvom aplikácie Sony | Headphones Connect. Bezdrôtové slúchadlá na mobil Sony True Wireless WF-1000XM4 majú aj snímače priblíženia, takže ak vytiahnete jedno slúchadlo z uší, dôjde k pozastaveniu prehrávania. Akonáhle ho vrátite späť, hudba sa opäť spustí.

Ekologicky zodpovedný prístup

Obal bezkáblových slúchadiel Sony True Wireless WF-1000XM4 v sebe nemá žiadne plasty, pretože firma Sony súznie s princípmi nízkej toxicity a filozofiou pre spoločensky zodpovednejší prístup. Tento obal totiž tvorí z 99 % papier z recyklovaných a udržateľných materiálov vyvinutých špeciálne pre spoločnosť Sony.

Obsah balenia čiernych bezdrôtových slúchadiel Sony True Wireless WF-1000XM4

  • Slúchadlá do mobilu Sony True Wireless WF-1000XM4
  • Napájací kábel USB-C
  • Nabíjacie puzdro
  • 3 veľkosti ušných koncoviek (S, M, L)
  • Kupón na bezplatné 3-mesačné skúšobné obdobie technológie 360 Reality Audio

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Štuple
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth
Verzia Bluetooth 5.2
Podporované kodeky AAC, LDAC, SBC

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Hlasový asistent, Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti
Potlačenie hluku Aktívne (ANC)
Stupeň krytia IPX4
Ďalšie vlastnosti Aplikácia na nastavenie slúchadiel, Puzdro v balení, True Wireless, Vymeniteľné štuple

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 40 000 Hz

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný
Smerová charakteristika Všesmerové snímanie
Funkcie Potlačenie šumu

Batéria

Maximálna výdrž batérie 24 h
Výdrž batérie (slúchadlá) 8 h
Výdrž batérie (puzdro) 16 h
Nabíjanie akumulátora USB-C, Bezdrôtové nabíjanie

Podsvietenie

Podsvietenie Bez podsvietenia

Počet slúchadiel

Počet slúchadiel 2 (stereo)
Kód:  RO972j0c1
Produktové číslo:  WF1000XM4B.CE7
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14