Obnoviť stránku

Sony STR-DH770 čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony STR-DH770 čierny

Pohodlne sa usaďte na pohovku, zapnite si televízor alebo svoju obľúbenú hudbu a nechajte sa vtiahnuť do iného sveta. Presne taký zážitok vám poskytne viackanálový AV receiver Sony STR-DH770. Ten vám totiž s výkonom 140 W na jeden kanál sprostredkuje nezabudnuteľný zvukový zážitok, vďaka ktorému pustíte okolitý svet z hlavy. Pastvu vašim očiam pripraví schopnosť zariadenia prehrávať obsah v rozlíšení 4K, či už ho prehrávate cez satelit, internet alebo disky Blu-ray.

Kľúčové vlastnosti

  • poradí si s modernými formátmi priestorového zvuku Doby TrueHD a DTS-HD
  • 7.2kanálový zvuk sa postará o plný zvuk v každom kúsku vašej miestnosti
  • nezabudnuteľný zvukový zážitok zariadi výkon 140 W pre každý kanál
  • prehrávať môžete filmy v 4K aj v 3D
  • s podporou HDR si vychutnáte lepší kontrast aj farebné podanie obrazu.
  • možnosť ovládania zariadení prostredníctvom inteligentných zariadení
  • bluetooth umožní prehrávať hudbu z telefónov či tabletov
  • prehrávanie z USB konektora na čelnom paneli

Špičkové zvukové podanie

Receiver Sony STR-DH770 nájde svoje uplatnenie predovšetkým tam, kde sa to myslí s prehrávaním filmov a hudby vážne. Nie je pre neho totiž najmenší problém spracovania moderných formátov priestorového zvuku Dolby TrueHD a DTS-HD Master Audio, takže nech už počúvate hudbu alebo sledujete filmy, neprídete o jediný detail a užijete si zvuky porovnateľné s projekciou v kine. Zariadenie podporuje 7-kanálový zvuk, každý s výstupným výkonom až 140 W. Aby boli basy prehrávané rovnomerne po celej izbe, môžete pripojiť až dva subwoofery. Ak chcete svoju hudbu prehrávať z flashdiskov, nájdete na prednom panely rozhranie USB, kam jednoducho svoje úložné zariadenie pripojíte. 

Doma ako v kine

Na zadnej strane recieveru na vás čakajú 4 vstupné HDMI konektory a 1 výstupný. Tešiť sa tak môžete na tú najvyššiu obrazovú kvalitu v rozlišení 4K a ochudobnení nebudete ani o možnost prehrávania filmov ve3D. Farebné spektrum v celej jeho šírke, skvelý kontrast, svetlá a tiene zobrazí HDR technológia obrazu. Technológia HDCP 2.2, ktorým je zariadenie vybavené, umožní prehrávať obsah s ochranou autorských práv. Nechýba ani optické a koaxiálne digitálne pripojenie a dostatok analógových konektorov, s ktorými pripojíte akékoľvek svoje multimediálne zariadenia.

Prehrávanie hudby bez zbytočných káblov

Pominula už doba, keď ste na ovládanie každého prístroja vo svojej domácnosti potrebovali iný diaľkový ovládač. S nástupom inteligentných technológií prichádza možnosť ovládať svoje prístroje smartfónom alebo tabletom. Ani receiver Sony nie je výnimkou. K tomu, aby ste to zvládli, stačí len stiahnuť aplikáciu SongPal pre iOS alebo Android. Prostredníctvom NFC ľahko spárujete s receiverom váš inteligentný telefón alebo tablet a s využitím technológie bluetooth budete môcť bez použitia drôtov počúvať svoju obľúbenú hudbu.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 430 mm
Výška 156 mm
Hĺbka 396 mm
Hmotnosť 7,8 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  GS487d
Produktové číslo:  STRDH770.CEL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03