Obnoviť stránku

Sony PRS-T2 ENG bílá

4,7 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony PRS-T2 ENG bílá

Sony PRS-T2 je zaujímavá čítačka elektronických kníh, ktorá sa môže pochváliť príjemnými rozmermi a čiernobielym dotykovým displejom s uhlopriečkou 6 palcov. Vďaka čiernobielemu displeji (zobrazí šestnásť odtieňov šedej) založenom na technológii elektronického atramentu ponúkne pri čítaní podobný zážitok ako bežná kniha. Displej je perfektne čitateľný aj pri priamom slnečnom svite a vaše oči nebude zbytočne zaťažovať. K otáčanie stránok môžete využiť ako hardvérové \u200b\u200btlačidlá, tak jednoduchý pohyb prstom. Všetko si navyše dvoma prstami priblížite alebo oddialite ako len budete chcieť a ak nechcete mať na displeji nepríjemné šmuhy, iste využijete dodávaný stylus.
Čítačka dokáže zobraziť textové dokumenty v celej rade formátov, medzi ktoré patrí ePUB, PDF, TXT az obrazových formátov JPEG, PNG, GIF a BMP. Určite poteší podpora Wi-Fi bezdrôtových sietí, vďaka ktorým si za pár minút vyberiete a stiahnete akúkoľvek knihu, ktorá vás práve v daný moment zaujme. Užívateľská pamäť o veľkosti 1,3 GB potom prinesie dostatočný priestor pre veľké množstvo kníh, ale ak by vám snáď takto veľký priestor nestačil, ľahko ho rozšírite pomocou pamäťových micro SD kariet až na veľkosť 32 GB. Výdrž batérie navyše dosahuje 8 týždňov pri pravidelnom čítaní a so zapnutým Wi-Fi 6 týždňov.
Všetko o elektronických knihách a ako ich čítať v tejto čítačke nájdete tu .
Nezabudnite sa tiež pozrieť na náš veľký výber
elektronických kníh .

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 6 " (15,24 cm)
Rozlíšenie HD 800 × 600

Podporované formáty

Podporované formáty PDF, EPUB, TXT

Funkcie

Funkcie Prehliadač obrázkov
Výbava Dotykový displej

Pamäť

Typ pamäťovej karty micro SD, micro SDHC

Komunikácia a porty

Konektory Micro USB

Konštrukcia

Farba Biela
Šírka 111,1 mm (11,11 cm)
Výška 174,6 mm (17,46 cm)
Hĺbka 9,5 mm (0,95 cm)
Hmotnosť 167 g
Kód:  OS051w12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04