Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Sony DSX-A410BT

4,7 46 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
94,90 €

Sony DSX-A410BT


Absolútna sloboda počúvania

To je to, čo vás čaká s týmto jedinečným autorádiom Sony DSX-A410BT. Autorádio je totiž vybavené technológiou Bluetooth, vďaka ktorej k nemu veľmi jednoducho pripojíte váš smartfón s hudobnou knižnicou. Všetko ovládanie hravo zvládnete cez váš telefón. Ten môžete pripojiť aj pomocou NFC či káblom cez vstupy AUX alebo USB. Všetko veľmi ľahko a rýchlo.



Sony DSX-A410BT

Hutný zvuk

Autorádio Sony DSX-A410BT vás milo prekvapí vysoko dynamickým a čistým zvukom pri počúvaní akejkoľvek hudby. Zvukový výstup je úctyhodných 4× 55 W.

Sony DSX-A410BT

Široké možnosti pripojenia

Vďaka širokej kompatibilite sa hravo dostanete k svojej obľúbenej hudbe vo vašom smartfóne. Pripojiť sa môžete pomocou USB, Bluetooth alebo NFC.

Sony DSX-A410BT

Svetelná show

Autorádio Sony DSX-A410BT dokáže vykresliť každý zvuk pulzujúcim svetlom.


Široké možnosti pripojenia a jednoduché ovládanie



Siri ako váš šikovný spolucestujúci

Vďaka funkcii Siri Eyes Free môžete ovládať telefón alebo tablet so systémom iOS pomocou hlasu. Siri sa vám postará o prehrávanie hudby, navigáciu, čítanie správ a mnoho ďalšieho. Skrátka ideálny spolucestujúci.


Jednoduché pripojenie

Pokiaľ nemáte možnosť prepojiť rádio s vaším zariadením pomocou Bluetooth, tak nezúfajte. K autorádiu Sony DSX-A410BT sa hravo pripojíte pomocou USB alebo AUX káblom.


Poriadny zvuk spríjemní vašu cestu

Každá vaša cesta by mala byť dokonalá a k tomu vám rozhodne dopomôže aj poctivá zvuková kulisa. Autorádio Sony DSX-A410BT dokáže vylúdiť bohatý a mohutný zvuk, ktorý ešte zlepší vaše sklady. Cesta vám tak bude ubiehať rýchlejšie a príjemnejšie.


Sony DSX-A410BT

Parádny zvukový výkon

Zosilňovač Dynamic Reality 2 pomôže znížiť externý šum v signálovom reťazci. Vďaka tomu dostanete oveľa lepší zvukový výkon, a to aj pri maximálnej hlasitosti.

Sony DSX-A410BT

MEGA BASS

Tlačidlo MEGA BASS slúži na zapnutie tejto funkcie, ktorá ponúka dva režimy zdôraznenia basov. Vďaka tomu pocítite poctivé basy pri každej skladbe.


Dodajte svojim cestám iskru


Dobre čitateľný LCD displej

LCD displej autorádia Sony DSX-A410BT disponuje až päťkrát vyšším kontrastom, ako je to pri bežných displejoch. Všetko tak bude oveľa viac zreteľné.


Tancujúce svetlá v rytme vašej hudby

Synchronizované osvetlenie sa prispôsobí rytmu skladby a privedie tak hudbu k životu priamo na vašej palubnej doske.

Parametre a špecifikácia

Vstupy/výstupy

Optická mechanika Bez mechaniky
Konektory USB, AUX/Line IN

Výbava a funkcie

Výbava Bluetooth, NFC
Vlastnosti Odnímateľný predný panel
Funkcie Podpora Apple zariadení, Podpora Android zariadení
Podporované formáty MP3, FLAC, WMA

Rádio

Tunery AM, FM

Výkon

Výkon zosilňovača 4×55 W

Rozmery

Veľkosť rádia 1 DIN
Šírka 17,8 cm
Výška 5 cm
Hĺbka 1,2 cm
Kód:  JW907n1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  DSXA410BT.EUR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01