Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sonos Move

4,4 21 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
449 €

Sonos Move

Wi-Fi doma, Bluetooth všade inde

Milujete hudbu a vyžadujete jej reprodukciu v maximálnej možnej kvalite? Pokojne aj vonku, alebo počas cestovania? Rešpektovaná americká spoločnosť Sonos vôbec po prvýkrát uvádza prenosný inteligentný reproduktor Sonos Move s výdržou až 10 hodín. Ten navyše podporuje viac ako sto streamovacích služieb, hlasových asistentov, AirPlay 2 a mnohé ďalšie. Bluetooth reproduktor Sonos Move jednoducho predstavuje to najlepšie z hudobného systému Sonos

Sonos Move

Reproduktor Sonos Move – spoločník na doma aj na cesty

Bluetooth reproduktor Sonos Move funguje v domácom prostredí ako akákoľvek iná súprava Sonos – možno ho ovládať buď pomocou skvelej aplikácie, alebo hlasovými povelmi v systémoch Google Assistant alebo Amazon Alexa. 

Sonos Move

Až 10 hodín cestovania

Bluetooth reproduktor Sonos Move je navrhnutý pre používanie v prašnom prostredí a špeciálna UV vrstva ho chráni aj proti slnečnými lúčmi. V rámci platformy Sonos sa môžete pripojiť k viac ako 100 streamovacím službám. O zábavu tak nebude žiadna núdza. 

Sonos Move

Skvelý zvuk v každom prostredí

Sonos Move je vybavený úplne unikátnou vnútornou konštrukciou. Horný výškový menič mieri do stredu Bluetooth reproduktora, kde sa odráža a až potom mieri smerom von. Spodná časť potom patrí basovému meniču, ktorý svojou hmotnosťou znižuje ťažisko, výsledkom čoho nie je nič iné, ako skvelá stabilita reproduktora. Zvukový výstup je perfektný a ťažko budete hľadať na trhu niečo lepšie. 

Sonos Move

Reproduktor Sonos Move s pevným miestom vo vašej domácnosti

Súčasťou príslušenstva je špeciálny podstavec, ktorý reproduktor Sonos Move zároveň dobíja. To je ohromná výhoda, pretože reproduktor tak bude neustále plne nabitý a bude vždy pripravený splniť vaše hudobné želania.

Sonos Move

Kľúčové vlastnosti Bluetooth reproduktora Sonos Move

  • Prémiový reproduktor s možnosťou ľahkého prenášania
  • Ovládanie pomocou mobilnej aplikácie, hlasovými asistentmi Google Assistant alebo Amazon Alexa, prípadne tlačidlami priamo na reproduktore
  • Skvelé zvukové parametre potešia aj náročných zákazníkov
  • Výdrž vstavanej batérie je na úrovni 10 hodín
  • Súčasťou balenia je nabíjačka
  • Zvýšená odolnosť proti poveternostným podmienkam IP56
  • Podpora technológií Multiroom, WiFi, Bluetooth alebo AirPlay 2

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi, Multiroom, AirPlay

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S hlasovým asistentom, S mikrofónom
Streamovacie služby Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Google Play Music, YouTube Premium
Ovládanie iOS, Android

Batéria

Maximálna výdrž batérie 11 h

Rozmery soundbaru

Šírka 12 cm
Hĺbka 12 cm
Výška 16,2 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 1,85 kg

Určenie

Určenie K mobilu

Farba

Farba Čierna
Kód:  SON002w1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MOVE1EU1BLK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01