Obnoviť stránku

SONAX

SONAX

SONAX – všetko potrebné na správnu starostlivosť o auto

História značky SONAX a jej starostlivosť o automobily siaha až do roku 1950. Dnes je značka zastúpená na trhoch vo viac ako 100 krajinách po celom svete, kde ponúka širokú škálu produktov na čistenie, ošetrenie, údržbu i ochranu vozidiel. Predstavuje výrobky najvyššej kvality „Made in Germany“ a jednoznačne presviedča spotrebiteľov svojím vynikajúcim efektom a skvelým výkonom. SONAX produkty sú vyrobené z kvalitných materiálov a navrhnuté tak, aby spĺňali najvyššie štandardy v oblasti autopríslušenstva a starostlivosti o interiér aj exteriér vozidla.

Sonax odstraňovač živice

Autokozmetika SONAX zaručí perfektnú starostlivosť o exteriér automobilu

Starostlivosť o vzhľad vozidla je jednou z hlavných oblastí značky SONAX. Ponuka autokozmetiky zahŕňa napríklad vosky na auto, autošampóny, leštenky, keramické ochrany laku a mnoho ďalšieho. Séria SONAX XTREME prichádza s produktmi na starostlivosť o lak s revolučným zložením, ktoré zaručia hladký povrch, hlboký lesk aj odolnú a dlhodobú ochrannú vrstvu.

Špeciálna starostlivosť SONAX alebo to najlepšie pre vaše auto

Značka ponúka aj množstvo špeciálnych produktov na starostlivosť o interiér a exteriér. SONAX čistič klimatizácie sa postará o dezinfekciu vetracieho a odparovacieho systému, a pritom odstráni aj nepríjemné pachy. SONAX čistič interiéru je potom skvelým pomocníkom pri dôkladnom upratovaní vnútornej časti auta a čalúnenia. A pre priezračné svetlá vám skvele poslúži súprava na renováciu svetlometov.

Sonax ošetrenie kože
Sonax odstraňovač vzdušnej korózie

Náplne a doplnky SONAX pre bezpečnú jazdu

V portfóliu značky nájdete aj široký sortiment náplní a ďalších doplnkov. Celoročne vám príde vhod voda do ostrekovačov SONAX potrebná na jasný výhľad pri jazde za akýchkoľvek podmienok. Rozmrazovače skiel sa vám budú hodiť predovšetkým v zime, keď urýchlia rozmrazovanie a odstraňovanie námrazy z predného skla. A na predĺženie životnosti motora oceníte aditíva SONAX, ktoré sa podieľajú aj na znížení spotreby motorového oleja.

Spresniť parametre
173 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01