Obnoviť stránku

Smart Keyboard iPad Pro 10.5 "CZ

4,6 35 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Smart Keyboard iPad Pro 10.5 "CZ

Vysoko praktická, štýlová a kompaktná klávesnica určená pre iPad Pro. S inteligentnou klávesnicou tablet jednoducho premeníte na notebook a zase naopak. Z iPadu Pro sa vďaka Smart Keyboard razom stáva šikovná pomôcka na zápisky do školy, zápisnice z rokovaní či inú kancelársku prácu. Klávesnica totiž okrem tlačidiel a ďalších štandardných častí disponuje tiež zabudovaným stojanom. Pripojený iPad Pro ku Smart Keyboard tak vyzerá doslova ako otvorený notebook. Naopak, v prípade že zariadenie práve nepoužívate, možno klávesnicu využiť ako ultratenký a ultraľahký kryt displeja. Smart Keyboard pre iPad pro má na výšku len 4 mm, čo z nej robí skvelého partnera nielen na domáce alebo kancelárske, ale aj na cestovné využitie.

Kľúčové vlastnosti Klávesnice Smart Keyboard iPad Pro 10.5" CZ

  • Štýlový dizajn
  • Nabíjaná priamo z iPadu Pro
  • Táto inteligentná klávesnica je odolná, napriek tomu má však ultratenkú konštrukciu
  • Zabudovaný stojan, ktorý jednoducho podrží váš iPad Pro vzpriamený
  • Podporuje klávesové skratky
  • Smart Keyboard disponuje povrchovou úpravou proti vode, škvrnám, poliatie
  • Česká lokalizácia

Ultratenká, ultraľahká, napriek tomu však odolná konštrukcia

Ako už bolo avizované v prvom odseku, Smart Keyboard má na výšku len 4 mm. Aj cez tieto neuveriteľne kompaktné rozmery je klávesnica stále veľmi pevná. Celá konštrukcia inteligentnej klávesnice pozostáva z troch vrstiev. Vrchnú, respektíve vonkajšiu, vrstvu tvorí vysoko odolný polyuretán. Ten je doplnený o vnútornú vrstvu mäkkej podšívky z mikrovlákna, ktorá v zloženom stave chráni displej iPadu Pro pred škrabancami, nečistotami a prachom. Jadro pudla však tkvie presne uprostred. Prostrednú vrstvu totiž tvorí revolučná vodivá tkanina, ktorá zaisťuje hladkú komunikáciu medzi iPadom a Smart Keyboard.

Vďaka inteligentnej klávesnici nie sú potrebné žiadne zástrčky, vypínače alebo dokonca zabudovaná batéria klávesnice. Všetka komunikácia prebieha prostredníctvom nového rozhrania Smart Connector (magnetický konektor). To v spojení s vodivou tkaninou umožňuje obojstrannú výmenu dát aj energie. A práve preto nie je potrebné žiadneho zabudovaného akumulátora klávesnice. Smart Keyboard CZ je totiž poháňaná priamo prostredníctvom iPadu pro.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová

Usporiadanie

Lokalizácia Česká
Typ klávesov Nízkoprofilové
Enter Dvojriadkový úzky
Ľavý shift Úzky

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Výška 0,4 cm (4 mm)
Kód:  NL210f3g2
Produktové číslo:  MPTL2CZ/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16