Obnoviť stránku

Smart Keyboard iPad Pro 9.7" CZ

4,3 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Smart Keyboard iPad Pro 9.7" CZ

Nesmierne praktická, štýlová a kompaktná klávesnica určená pre iPad Pro. S inteligentnou klávesnicou premeníte jednoducho tablet na notebook, a naopak. Z iPadu Pro sa vďaka Smart Keyboard razom stáva šikovná pomôcka na poznámky zo školy, z rokovaní, či na inú kancelársku prácu. Klávesnica totiž okrem tlačidiel a ďalších štandardných častí disponuje aj zabudovaným stojanom. Pripojený iPad Pro k Smart Keyboard tak vyzerá doslova ako otvorený notebook. Naopak, v prípade že zariadenie práve nepoužívate, je možné klávesnicu využiť ako ultratenký a ultraľahký kryt displeja. Smart Keyboard pre iPad Pro má na výšku len 4 mm, čo z nej robí skvelého partnera nielen na domáce alebo kancelárske, ale aj na cestovné využitie.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový dizajn
  • Nabíjaná priamo z iPadu Pro
  • Odolná, napriek tomu však ultratenká konštrukcia
  • Zabudovaný stojan
  • Podporuje klávesové skratky
  • Povrchová úprava proti vode, škvrnám, oliatiu

Ultratenká, ultraľahká, napriek tomu však odolná konštrukcia

    Ako už bolo avizované v prvom odseku, Smart Keyboard má na výšku len 4 mm. Aj napriek týmto neuveriteľne kompaktným rozmerom je klávesnica stále veľmi pevná. Celá konštrukcia inteligentnej klávesnice pozostáva z troch vrstiev. Vrchnú, respektíve vonkajšiu vrstvu, tvorí vysokoodolný polyuretán. Ten je doplnený o vnútornú vrstvu mäkkej podšívky z mikrovlákna, ktoré v zloženom stave chráni displej iPadu Pro pred škrabancami, nečistotami a prachom. Jadro pudla však tkvie presne uprostred. Prostrednú vrstvu totiž tvorí revolučná vodivá tkanina, ktorá zaisťuje hladkú komunikáciu medzi iPadom a Smart Keyboard.
    Vďaka nej nie sú potrebné žiadne zástrčky, vypínače a dokonca ani zabudovaná batéria klávesnice. Celá komunikácia prebieha prostredníctvom nového rozhrania Smart Connector (magnetický konektor). To v spojení s vodivou tkaninou umožňuje obojstrannú výmenu dát aj energie. A práve preto nie je potrebný žiadny zabudovaný akumulátor klávesnice. Tá je totiž poháňaná priamo prostredníctvom iPadu.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová

Usporiadanie

Lokalizácia Česká
Typ klávesov Nízkoprofilové
Enter Dvojriadkový úzky
Ľavý shift Úzky

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Výška 0,4 cm (4 mm)
Kód:  NL210f3e1
Produktové číslo:  MNKR2CZ/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07