Obnoviť stránku

AQARA Camera E1 (CH-C01E)

5 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
59,99 €

AQARA Camera E1 (CH-C01E)

Moderná vnútorná IP kamera AQARA Camera E1 (CH-C01E)

Spoločnosť AQARA predstavuje novú inteligentnú IP kameru, ktorá ponúka vysoké 2K rozlíšenie so 101° širokouhlým objektívom, IR prísvit až s 8-metrovým dosahom, obojstrannú komunikáciu prostredníctvom reproduktora a mikrofónu, aj vysokú mieru zabezpečenia a ochrany súkromia. Vďaka PT funkcii možno s kamerou hýbať aj na diaľku a upraviť si tak uhol záberu svojim potrebám. Stabilné a rýchle pripojenie zaisťuje napríklad WiFi 6. Zachytené zábery možno ukladať na vloženú microSD kartu alebo na platený cloud. Detekcia a sledovanie osôb je vylepšené umelou inteligenciou, čím sa zníži množstvo planých poplachov.

Kľúčové vlastnosti IP kamery AQARA Camera E1 (CH-C01E)

  • Vnútorná IP kamera s 2K rozlíšením
  • AQARA Camera E1 má 101° širokouhlý objektív
  • Podpora WiFi 6 2,4 GHz
  • Obojstranná komunikácia prostredníctvom zabudovaného mikrofónu a reproduktora
  • Rozpoznanie osôb
  • Vysoké zabezpečenie vďaka možnosti kameru vypnúť a vypnúť aj mikrofón na záznam zvuku
  • Ukladanie záznamov na microSD alebo na Cloud/NAS
  • Možnosť zhotovovania časozberných záberov
  • IR dosvit s dosahom 8 metrov
  • Kódovanie videa H.264
  • Jednoduchá inštalácia a nastavenie IP kamery

Obsah balenia: AQARA Camera E1 (CH-C01E), používateľská príručka, kábel USB-A na USB-C, plastový podstavec, sada skrutiek

Bezpečnostná kamera s nočným videním AQARA Camera E1 (CH-C01E) ponúkne vysoké rozlíšenie a inteligentné funkcie

Bezpečnostná kamera s nočným videním AQUAA zachytí čistý a jasný obraz vo vysokom 2K rozlíšení. Navyše môžete sledovať zábery z kamery AQARA Camera E1 (CH-C01E) v reálnom čase na svojom smartfóne. Keďže je IP kamera vybavená zabudovaným reproduktorom aj mikrofónom, môžete ľahko uskutočniť obojstrannú komunikáciu. Pokiaľ budete chcieť snímať väčší priestor, možno využiť funkciu PT na otáčanie a naklápanie kamery s 360° perspektívou pohľadu. V noci alebo pri slabšom osvetlení oceníte IR prísvit s 8-metrovým dosahom. Kamera do bytu AQARA Camera E1 (CH-C01E) vie rozpoznávať osoby a pokiaľ máte zakúpený HUB a predplatné, môžete využiť aj automatizáciu. Ak bezpečnostná kamera IP zachytí pohyb, môžu sa napríklad rozsvietiť svetlá.

Široká kompatibilita

IP kamerový systém AQARA Camera E1 (CH-C01E) možno bez problémov používať s produktmi tretích strán, ako sú Google Home, Amazon Alexa či Apple Home. S podporou Apple HomeKit Secure Video sa môžete spoľahnúť na silné zašifrovanie zhotovených videí na zariadeniach domáceho rozbočovača (Apple TV alebo HomePod) a bezpečné úložisko iCloud (je potrebný iCloud+).

Infra kamera AQARA Camera E1 (CH-C01E) ochráni vaše súkromie

Bojíte sa, že by niekto mohol kameru zneužiť na to, aby vás špehoval? Pri AQARA Camera E1 (CH-C01E) sa toho báť nemusíte. Aktivujte režim ochrany, ktorý kameru otočí do nastaveného uhla a vypne ju. Môžete si tiež vybrať, aké oblasti chcete v záberoch vynechať. Prostredníctvom automatizácie alebo ručného nastavenia možno vypnúť aj mikrofón. Infra kamera AQARA Camera E1 (CH-C01E) využíva protokol WPA3, ktorý ešte lepšie ochráni vaše dáta.

Široké možnosti ukladania dát z kamery AQARA Camera E1 (CH-C01E)

Do IP kamery AQARA môžete vložiť MicroSD kartu a zhotovené zábery sa na nej budú ukladať. Avšak domáca kamera AQARA Camera E1 (CH-C01E) sa neobmedzuje iba na tento spôsob. Ak teda máte k dispozícii cloud (platená služba), môžete ukladať dáta aj naň.

Jednoduchá inštalácia a jednoduché pripojenie

IP kameru AQARA Camera E1 (CH-C01E) nainštalujete úplne jednoducho a vďaka technológii Bluetooth v MagicPair si doprajete rýchle a stabilné pripojenie. Kamera do domu navyše disponuje certifikáciou WiFi 6 na pripojenie k vašej domácej sieti. Umiestnenie je iba na vás, pretože IP kamera podporuje horizontálne umiestnenie aj obrátenú inštaláciu pomocou skrutkovacej základne a 1/4-palcovému závitu. Domáca bezpečnostná kamera AQARA Camera E1 sa napája prostredníctvom USB-C a na efektívne fungovanie potrebuje 2A napájací zdroj.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Nemecko, Rusko, Francúzsko, Poľsko

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz, Bluetooth

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Kompatibilné aplikácie IFTTT, Google Home
Hlasoví asistenti Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa
Napájanie Do siete, USB
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine, V nemčine, V slovenčine

Vlastnosti

Použitie Vnútorná
Rotácia Motorická
Ďalšie funkcie Sledovanie pohybu (Auto tracking), Celodenné nahrávanie, Zóny aktivity, Šifrovaný prenos dát, Rotácia, Nočné videnie
Detekcia Zvuku, Tváre, Narušenia
Zvuk Vstavaný mikrofón, Vstavaný reproduktor, Obojsmerný zvuk
Notifikácie Mobilné
Alarm Zvukový

Video

Maximálne rozlíšenie 2304 × 1296 px
Zorný uhol 101 °
Zoom Digitálny
Kompresia videa H.264

Vstupy a výstupy

Typ úložiska SD, Cloud
Rozhraní MicroSD/SDHC slot, WiFi
Slot na pamäťovú kartu MicroSD
Max. veľkosť SD karty 512 000 MB

Rozmery

Šírka 69 mm
Výška 104 mm
Hĺbka 69 mm

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Fungovanie Samostatne
Oblasť využitia Zabezpečenie, Ovládanie domácnosti
Kód:  Aqara23_010
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CH-C01E

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12