Obnoviť stránku

Smart Cover iPad Pro 12.9 "White

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Smart Cover iPad Pro 12.9 "White

Ľahký, odolný Smart Cover chráni obrazovku iPadu Pro a je tak tenký, že takmer neovplyvňuje jeho úchvatný vzhled. Váš iPad tak stále vyzerá a pôsobí ako iPad - len s drobnou ochrannou vrstvou navyše. Smart Cover je vyrobený z polyuretánu. Na vnútornej strane má jemnú podšívku z farebne zladeného mikrovlákna, ktorá pomáha udržiavať displej čistý.

kľúčové vlastnosti

  • kvalitný materiál
  • excelentné prevedenie
  • Snehovo biela farba
  • funkcia stojančeku
  • Automatické prebúdzania a uspávanie vášho zariadenia

Puzdro aj stojanček

Magnetický pánt Smart Cover k iPadu Pro dokonale priľne a drží na mieste, čo oceníte pri každodennom používaní. Zároveň slúži Smart Cover aj ako stojan pre písanie na klávesnici. Stačí ho preložiť, a nakloniť tak iPad Air do pozície pohodlné pre písanie. Alebo ho preložením na správnych miestach pretvoríte do ideálneho stojančeku pre videohovory FaceTime a sledovanie filmov. Veľmi praktické je tiež automatické prebúdzanie a uspávanie vášho zariadenia pri otvorení a zatvorení krytu.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ a materiál

Typ puzdra Zatváracie puzdro

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti a funkcie Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan
Kód:  NL209y3g
Produktové číslo:  MLJK2ZM/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01