Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Smart Cover iPad 2017 Charcoal Gray

4,5 37 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Smart Cover iPad 2017 Charcoal Gray

Smart Cover je ľahký, ale odolný. Chráni obrazovku iPadu bez toho, aby zakryl jeho zadnú hliníkovú stranu. iPad má tak ochrannú vrstvu, ktorá stále zachováva jeho vzhľad. Kryt je z polyuretanu a displej v čistote udržuje jemná podšívka z farebne zladeného mikrovlákna. Stabilitu zaisťuje magnetický pánt, ktorý dokonale priľne a drží iPad na mieste.

Smart Cover nielen chráni, ale zároveň slúži aj ako stojan pre písanie na klávesnici. Stačí len zložiť a iPad sa nakloní do pozície pohodlnej pre písanie. Po zatvorení sa iPad automaticky uspí, po otvorení sa ihneď prebudí. Trojitým preložením sa zo Smart Cover stáva optimálny stojanček pre videohovory FaceTime alebo sledovanie filmov.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Sivá

Značka/modely

Značka tabletu Apple
Model tabletu iPad 9.7" 2018 (6. generace)

Typ a materiál

Typ puzdra Zatváracie puzdro
Materiál Polyuretán

Rozmery

Max. veľkosť tabletu 11 "

Modelový rad

Modelový rad Apple iPad
Kód:  NL209w5g
Produktové číslo:  MQ4L2ZM/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06