Obnoviť stránku

Smart Case iPad mini Black

4,8 16 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Smart Case iPad mini Black

Originálny iPad mini Smart Case chráni zadnú stranu aj obrazovku, a pritom zachováva tenkú a ľahkú konštrukciu iPadu mini. Smart Case je vyrobený z kvalitnej, anilínom farbenej kože a je k dispozícii v piatich sýtych farbách. Na vnútornej strane má jemnú podšívku z farebne zladeného mikrovlákna, ktorá pomáha udržiavať displej čistý.

Preložením na správnych miestach urobíte z púzdra Smart Case ideálny stojanček na volanie FaceTime a sledovanie filmov. Púzdro zároveň slúži aj ako stojan na písanie na klávesnici. Stačí ho preložiť, a nakloniť tak iPad mini do pozície pohodlnej na písanie. Keď Smart Case otvoríte, ako kúzlom iPad mini prebudí. Zatvorte ho, a automaticky iPad mini uspí.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ a materiál

Typ puzdra Zatváracie puzdro
Materiál Koža

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti a funkcie Integrovaný stojan
Kód:  NL209r3e1
Produktové číslo:  MGN62ZM/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13