Obnoviť stránku

Sleepace SleepDot B501

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sleepace SleepDot B501

Komplexná analýza vášho spánku

Miniatúrny snímač Sleepace SleepDot B501 skúma kvalitu spánku a vykonáva jeho komplexnú analýzu. Spánkový monitor je ideálnou voľbou pre ľudí trpiacich nespavosťou, obtiažnym nástupom spánku či častým budením počas noci. A keďže je spánok dôležitý pre organizmus, je dobré zistiť príčinu spánkovej poruchy, a o to sa práve postará monitor SleepDot spoločne s mobilnou aplikáciou Sleepace.



Príjemné zaspávanie a prebúdzanie

Snímač Sleepace SleepDot meria spánkové cykly, priebežne monitoruje pohyb tela a dobu spánku. Podľa nameraných dát následne stanoví vaše spánkové skóre. Obsluha spánkového snímača je veľmi jednoduchá, stačí ho pripnúť na roh vankúša pomocou magnetickej spony a o všetko ostatné sa už postará sám.


Prečo zvoliť monitor spánku Sleepace SleepDot B501

  • Analýza kvality spánku
  • Meranie spánkových cyklov, pohybu tela a doby spánku
  • Jednoduché pripevnenie na vankúš pomocou magnetu
  • Príjemné zaspávanie za doprovodu upokojujúceho zvuku
  • Kompletná analýza v mobilnej aplikácii Sleepace (Android/iOS)
  • Expertné rady na zlepšenie spánku
  • Bluetooth konektivita

Pohodlné ranné vstávanie

Na zlepšenie kvality spánku máte k dispozícii rôzne hudobné motívy ako je šumenie oceánu alebo vtáčí spev. Možno spustiť aj obľúbenú hudbu z vášho mobilného telefónu, ktorá sa po zaspaní automaticky vypne a snímač začne zaznamenávať priebeh vášho spánku. Ráno vás vzbudí v tom najlepšom okamihu ešte pred nastavením budíka.


Mobilná aplikácia Sleepace

Pomocou mobilnej aplikácie Sleepace môžete Sleepdot ľahko prepojiť s vašim telefónom či tabletom a získať tak prehľad o priebehu vášho spánku alebo sledovať vonkajšie vplyvy, ktoré ho narušujú. Pozbierané dáta možno prehľadne zobraziť v grafoch, alebo zdieľať s ďalšími členmi rodiny.


Kód:  SNG210
Produktové číslo:  PSY-003
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07