Obnoviť stránku

Skylink Štandard HD M7

4,6 84 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Skylink Štandard HD M7

Satelitní karta Skylink Standard
 

 

Táto karta umožňuje príjem staníc satelitného vysielania z ponuky Skylink na území Českej a Slovenskej republiky. Možno využiť iba s dekodérom Irdeto. Na správne fungovanie karty je nevyhnutné kartu registrovať a uhradiť servisný poplatok. Registrácia vás vyjde na 30 Eur jednorázovo vrátane DPH. Výška Servisného poplatku je 35 Eur na 12 mesiacov.

 


V ponuke sú tiež dve zvýhodnené varianty

1680 Sk na 24 mesiacov alebo 70 Sk na mesiac
(Len pri pravidelnej mesačnej platbe cez SIPO alebo Inkaso z účtu).

Servisný poplatok je možné uhradiť tiež len na 10 dní a to odoslaním SMS na číslo 90211 v cene 25 € s textom správy "SP číslovašídekódovacíkarty"

Satelitní karta Skylink Standard
 

Satelitní karta Skylink Standard

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

 

Po aktivácii tejto karty a zaplatení všetkých poplatkov získate prístup k základným českým a slovenským programom v ponuke Digital .

 


Parametre a špecifikácia:

Kompatibilita:
Kartu je možné použiť iba v prijímačoch s certifikovaným dekóderom Irdeto označených Skylink Ready
Zoznam certifikovaných prijímačov

Prehľad programov v ponuke Digital:
ČT HD, ČT1, ČT2, ČT 24, ČT4 Sport, ČT4 Sport HD, Nova HD, TV Nova, Nova Cinema, Prima Family, Prima Family HD, Prima COOL, Prima Love, Prima ZOOM, TV Barrandov, TV Markíza, TV Markíza HD, STV1, STV2, dOMA, TV JOJ, TV JOJ Plus, TV Óčko, TV Noe, TA 3, TV Patriot, TV8, Fashion TV, STIL TV, CETV, Retro Music Television, Šláger TV, Fanda TV, Dajti, Regionálne televízia, Noe TV, TV8, Fashion TV, TV LUX


Kód:  JT879b5
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09