Obnoviť stránku

SKULLCANDY

Slúchadlá Skullcandy

Skullcandy: Hudba, ktorá má poslanie

Poslaním Skullcandy je rozdávať radosť a dostať ťa do pohody. Pridaj sa k nám a osláv každý ďalší mesiac s inou farbou – všetky prinášajú novú limitovanú edíciu slúchadiel, zaujímavé príbehy a skvelú hudbu. Slúchadlá Skullcandy True Wireless ti zlepšia náladu zakaždým, keď si ich nasadíš. Pretože nič ti nepridá na nálade tak ako hudba. 

Skullcandy Bluetooth

Buď v pohode

Spokojnosť nepozná hranice a trocha radosti navyše príde každému vhod. Slúchadlá Skullcandy Blissful Green ťa budú inšpirovať k tomu, aby si si užil aj tie najdrobnejšie maličkosti a zapamätal si všetkých ľudí a okamihy, ktoré ťa robia šťastnejším. 

Maj sebavedomie

Slúchadlá Skullcandy Confident Yellow ti dodajú poriadnu dávku sebavedomia. Vystúp z radu, predveď, čo v tebe je, a užívaj si každú chvíľku. Slúchadlá Confident Yellow ťa presvedčia, že najdôležitejšie je uspieť v tom, po čom naozaj túžiš. Sebadôvera je kľúčom k úspechu.

Skullcandy Indy
Skullcandy Indy True Wireless in Ear

Buď originálny

Nebuď ako ostatní – odlišnosť ti pristane. Slúchadlá Skullcandy Original Technicolor ukážu tvoje pravé ja a odhalia všetky farby, ktoré sa v tebe skrývajú. Každý má svoju vlastnú a jedinečnú cestu, preto buď vždy sám sebou a nehanbi sa za to. Jedine tak dosiahneš skutočné šťastie. 

Spresniť parametre
29 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19