Obnoviť stránku

Skullcandy INK'D 2 Olympique Marseille modrá-zlatá

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Skullcandy INK'D 2 Olympique Marseille modrá-zlatá

Slúchadlá Skullcandy INK'D 2 Olympique Marseille budú perfektným módnym doplnkom všetkých fanúšikov klubu z najvýznamnejšieho francúzskeho prístavného mesta. Novinkou oproti prvej generácii je navyše štýlový plochý kábel, Ktorý sa len tak nezamotá a je oveľa odolnejší voči poškodeniu aj nárazom. Tieto slúchadlá sú jednoducho ideálnou voľbou pre všetkých futbalových fanúšikov a aktívnych užívateľov.
Zlepšenie sa dočkala ale hlavne zvuková stránka. Druhá generácia využíva technológiu Supreme Sound, Ktorá prináša skvele znejúce pásmo spevu, brilantné výšky a nadupané basy. Príjemným vylepšením je tiež odolnosť samotných slúchadiel - k ich výrobe sú totiž teraz používajú kvalitnejšie materiály, ktoré zaručujú dlhú životnosť. V balení nájdete aj 3 páry rôzne veľkých silikónových štupľov, ktoré minimalizujú vnikaniu vonkajšieho hluku pre nerušený pôžitok z hudby.
Skullcandy INK'D 2 Olympique Marseille sú vybavené mikrofónom a ovládaním hovorov na kábli. Sú kompatibilné s väčšinou chytrých telefónov a tabletov (rozmiestnenie vodičov pre iPhone/iPad/iPod).
Kód:  KK005v8b
Produktové číslo:  SGIKFY-125
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11