Obnoviť stránku

SKLZ Trigger Strap, akupresúrna pomôcka

Príslušenstvo k tovaru

SKLZ Trigger Strap, akupresúrna pomôcka

SKLZ Trigger Strap predstavuje akupresúrnu pomôcku v podobe popruhu s masážnym bodom, ktorá slúži na efektívnu akupresúru i masáž. S použitím pomôcky dochádza k stlačeniu spúšťacích bodov, čím sa tlmí bolesť, zrýchľuje regenerácia a tiež zlepšuje celková pohyblivosť. Dlhý popruh zabezpečí možnosť použitia na všetkých častiach tela a špeciálne tvarovaná masážna časť poskytne efektívne uvoľnenie spúšťacieho bodu, čo je dôležité pre lepšie zahriatie svalov a ich zotavenie po záťaži. SKLZ Trigger Strap je veľmi praktickou pomôckou pre profesionálnych aj rekreačných športovcov všetkých rôznych odvetví.

Kľúčové vlastnosti masážnej pomôcky SKLZ Trigger Strap

  • Akupresúrna pomôcka
  • Inšpirovaná profesionálnymi športovcami
  • SKLZ Trigger Strap pre efektívnu akupresúru a masáž
  • Zaistí stlačenie spúšťacích bodov
  • Tlmí bolesť, zrýchľuje regeneráciu, zlepšuje pohyblivosť
  • Vďaka dlhému popruhu možné použiť na celom tele
  • Vhodné použiť pred tréningom, po ňom aj v jeho priebehu
  • Čierne vyhotovenie

Flexibilné použitie

Pomôcka SKLZ Trigger Strap ponúka veľmi jednoduché a flexibilné použitie. Vďaka svojim kompaktným rozmerom je možné ju vziať so sebou na tréning či zápas a využiť tak pred záťažou aj po nej a rovnako tak v jej priebehu. Pomôcka inšpirovaná profesionálnymi športovcami je navrhnutá presne tak, aby jej veľkosť i vlastnosti umožnili čo najefektívnejšie uvoľnenie spúšťacieho bodu.


Kód:  SPTsklz0082
Produktové číslo:  849102028600

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12