Obnoviť stránku

Síťový pevný disk WD Essential NetCenter WDXE2500JBE 250GB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Síťový pevný disk WD Essential NetCenter WDXE2500JBE 250GB

Výborné sieťový disk s integrovaným tlačovým serverom Vám umožnia pohodlne a ľahko zdieľať veľké množstvo obrázkov, videosekvencií, hudby a iných súborov.Je vhodný aj pre zálohovanie súborov z akéhokoľvek počítača pripojeného do siete.Umožňuje prístup k uloženým zložkám aj keď sú ostatné počítače v sieti vypnuty.
Vnútri zariadenia sa nachádza značkový pevný disk s kapacitou 250 GB a vyrovnávací pamäťou o veľkosti 8 MB.Tá spolu s rýchlosťou 7200 otáčok za minútu zabezpečuje výbornú rýchlosť, porovnateľnú s klasickým interným diskom v počítači.Do siete sa zariadenie pripája pomocou ethernetového rozhrania RJ-45.Ďalej je disk vybavený dvoma USB porty pre pripojenie tlačiarne či ďalšieho externého disku.Môžete tak ešte viac rozšíriť kapacitu disku alebo zdieľať tlačiareň s ostatnými užívateľmi v sieti.
Konfigurácia disku je veľmi jednoduchá.Stačí pripojiť disk do siete a spustiť sprievodcu, ktorý vám s nastavením pomôže.Pomocou jednoduchej utility možno potom nastaviť počítač tak, aby sa disk choval ako lokálne.
Parametre špecifikácie:
Kapacita:
250 GB
Otáčky:
7 200 ot./ min
Vyrovnávacia pamäť:
8 MB
Přístupová doba:
8,9 ms
Rozhranie:
1x RJ-45 (10/100 Mb / s)
Ostatné funkcie:
Integrovaný tlačový server
Možnosť pripojenia ďalšieho pevného disku
Rozmery:
246 x 150 x 56 mm
Pracovná teplota:
5 ° - 40 ° C
Kód:  FW902
Produktové číslo:  WDXE2500JBE

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12