Obnoviť stránku

Silicone Case iPad Pro 9.7 "Sea Blue

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Silicone Case iPad Pro 9.7 "Sea Blue

Zaobstarali ste si práve toľko populárny Apple iPad, ale bojíte sa o jeho bezpečnosť? Potom neexistuje jednoduchšie riešenie ako mu ho dopriať. K tomu vám pomôže značkový silikónový zadný ochranný kryt, ktorý bol navrhnutý tak, aby dokonale padol práve vášmu zariadení. Kombinácia ochrany a elegantného vzhledu zaručí, že aj napriek nasadený kryt zostane zachovaný elegantný a krásny vzhled zariadenia.

hlavné prednosti

  • Kvalitný protišmykový materiál
  • značkové príslušenstvo
  • Pestrá paleta farebných prevedení

Kryt ochráni váš šikovný prístroj zozadu az bočných strán pred drobnými otrasmi a poškriabaním, ku ktorému by mohlo dôjsť pri každodennom používaní.Presné výrezy vám poskytnú bezproblémový prístup ku všetkým portom prístroja. V jednej z desiatich žiarivých farieb a samozrejme s logom značky Apple sa tento kryt stane tiež skvelým módnym doplnkom, ktorý nezostane bez pozornosti okolia. 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Modrá

Typ a materiál

Typ puzdra Zadný kryt
Materiál Silikón
Kód:  NL209y4b6
Produktové číslo:  MN2G2ZM/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12