Obnoviť stránku

SILAN

aviváže Silan

Silan – aviváž s vôňou, ktorú si zamilujete

Silan aviváž je s vami už viac ako 50 rokov, v priebehu ktorých sa neustále stará o vašu bielizeň. Nielenže poskytuje vášmu oblečeniu mäkkosť a príjemnú hebkosť, ale zaručí vám aj dlhotrvajúcu sviežu vôňu. Na výber je hneď niekoľko variantov podľa vašich preferencií. Zároveň chráni vlákna textílií a tým uľahčuje žehlenie. Nielen ženy určite ocenia, že po použití aviváže Silan nemá oblečenie statickú elektrinu. A v neposlednom rade, čím sa vyznačujú Silan aviváže, sú unikátne parfumové kapsuly Green Double Caps. Aktivujú sa pri pohybe, a tak počas nosenia je vaša bielizeň ešte voňavejšia. A to udržateľnejšie! Zároveň nové Silan aviváže poskytnú vášmu oblečeniu dlhotrvajúcu sviežosť 24 hodín/7 dní v týždni!

Aviváž Silan classic

Aviváže Silan Classic a Silan Sensitive

Aviváže Silan Classic sú špecifické svojou sviežou dlhotrvajúcou vôňou a zmäkčením vašej bielizne. Aj keď žijete v meste, Silan Classic vám pomôže navodiť si cez čuchové zmysly prechádzku na čerstvom rannom vzduchu. Pre tých, ktorí majú citlivú pokožku, je ideálnou voľbou aviváž Silan Sensitive. Ide o hypoalergénnu aviváž, špeciálne vytvorenú pre detskú a veľmi citlivú pokožku, ktorá zároveň poskytne bielizni jemnú sviežu vôňu.

Aviváže Silan Aromatherapy

Aviváže Silan z radu Aromatherapy sa vyznačujú svojím zložením so vzácnymi esenciálnymi olejmi, ktoré zahalia vašu bielizeň do okúzľujúcej dlhotrvajúcej vône parfumu. Vychutnajte si tak pocit neuveriteľne mäkkej bielizne a sviežosti, ktorá vďaka unikátnej technológii trvá celých 24 hodín a to až 7 dní!

Aviváž Silan Aromatherapy
Aviváž Silan Supreme

Aviváž Silan Supreme s vôňou luxusných parfumov

Silan Supreme je aviváž inšpirovaná luxusnými parfumami, vyrobená v spolupráci s francúzskymi parfumérmi. Vyberať môžete medzi ľahšou kvetinovo-ovocnou vôňou, či ťažšou drevitou. Aviváž Silan Supreme vďaka krémovému zloženiu s miliónmi zjemňujúcich čiastočiek dodajú vašej bielizni hebkosť a neodolateľnú mäkkosť. Vaše oblečenie tak dostane skutočne luxusnú starostlivosť.


Spresniť parametre
23 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19