Obnoviť stránku

Sigma BC 14.0 WL STS

Garancia najlepšej ceny
Novinka
56,57 €

Sigma BC 14.0 WL STS

Vášnivému cyklistovi, ktorý chce mať prehľad o svojich najazdených kilometroch, by nemal chýbať tachometer na bicykel SIGMA. Ponúkaný cyklopočítač funguje na princípe bezdrôtového prenosu dát. Oproti drôtovému cyklocomputeru pôsobí estetickejšie, rýchlo a ľahko sa inštaluje, a navyše nehrozí prípadné pretrhnutie káblov v teréne. Potrebné údaje uvidíte na dobre čitateľnom displeji s veľkosťou uhlopriečky 2". Podsvietenie displeja umožňuje dobrú viditeľnosť nameraných údajov za šera a pri jazde za tmy. Súčasťou balenia je praktický držiak, ktorým cyklocomputer upevníte na bicykel. Rozmery produktu dosahujú 60 × 44 × 13 mm (v × š × h).

Cyklocomputer Sigma BC 14.0 WL STS ...
Cyklocomputer Sigma BC 14.0 WL STS ...

Kľúčové prednosti cyklocomputera Sigma BC 14.0 WL STS

  • Cyklocomputer SIGMA vám dodá prehľad o vašich výkonoch
  • Bezdrôtový cyklocomputer nepotrebuje káble
  • Displej s uhlopriečkou 2"
  • Podsvietenie displeja na dobrú viditeľnosť údajov za tmy
  • Údaje o aktuálnej, priemernej a maximálnej rýchlosti
  • Nechýba ani informácia o celkovej vzdialenosti, ktorú ste už prešli
  • Na displeji sa vám bude zobrazovať aktuálny a celkový čas jazdy
  • Automaticky reaguje na jazdu vďaka funkcii autostart/stop
  • Cyklocomputer SIGMA odolá ľahkému dáždiku aj poriadnemu lejaku
  • Držiak na pripevnenie je súčasťou balenia
  • Disponuje teplomerom
  • Cyklocomputer SIGMA meria 60 × 44 × 13 mm (v × š × h)
  • Farba výrobku je čierna

Cyklocomputer SIGMA vyniká praktickými funkciami

Tachometer na bicykel SIGMA ponúka aj praktické funkcie, ktoré ocení každý cyklista. Pri rozjazde alebo zastavení nie je potrebné používať žiadne tlačidlá, prístroj sa sám zapne alebo vypne vďaka funkcii autostart/stop. Cyklopočítač vám samozrejme bude zobrazovať aktuálnu rýchlosť, ale dozviete sa aj svoju maximálnu a priemernú rýchlosť, ktorou ste išli. Cyklocomputer zastane aj funkciu hodiniek, pretože dokáže zobraziť aktuálny čas. Vždy budete mať prehľad o aktuálnej teplote vzduchu, pretože aj s týmto si prístroj hravo poradí. Ak vás bude zaujímať, koľko času ste aktuálne aj celkovo na bicykli strávili, zistíte to aj z jeho záznamov. Samozrejmosťou je aj údaj o tom, aká je vaša celková prejdená vzdialenosť. K jeho prednostiam patrí vodoodolnosť, takže mu nevadí ani prudký lejak.

Cyklocomputer Sigma BC 14.0 WL STS ...
Cyklocomputer Sigma BC 14.0 WL STS ...

Tachometer na bicykel SIGMA vás bude motivovať v dosahovaní lepších výsledkov

Cyklocomputer SIGMA je charakteristický aj nadštandardnými funkciami, ktoré vás budú motivovať k dosiahnutiu čo najlepších výkonov. Zabudovaný výškomer vám povie, akú výšku ste počas jazdy prekonali. Tiež budete vždy vedieť, akú nadmorskú výšku ste zdolali.

Parametre a špecifikácia

Hardvér a softvér

Prenos dát Bezdrôtový

Funkcie

Funkcie Výškomer, Teplomer, Autoštart/stop, Držiak súčasťou, Celkový čas jazdy, Priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Prejdená vzdialenosť, Vodoodolnosť, Aktuálny čas jazdy, Max. rýchlosť, Max. rýchlosť, Hodiny, Nadmorská výška, Stúpanie, Porovnanie rýchlostí, Použitie pre dva bicykle, LED podsvietený displej, Barometrický výškomer

Snímače

Snímače v balení Rýchlosť

Výdrž batérie

Bežná výdrž batérie 8 765,81 h

Rozmery

Šírka 44 mm
Uhlopriečka displeja 2 " (50,8 mm)
Výška 60 mm
Hĺbka 13 mm

Farba puzdra

Farba puzdra Čierna
Kód:  SPTaaa2314
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  14211

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06