Obnoviť stránku

Sieťové prvky ASUS

Sieťové prvky Asus

Sieťové prvky Asus: Stabilné pripojenie kdekoľvek

Taiwanská spoločnosť Asus je popredným výrobcom počítačových súčiastok a elektroniky. Okrem iného sa venuje výrobe spoľahlivých sieťových prvkov. Špičkové ADSL a VDSL modemy Asus disponujú spoľahlivým zabezpečením proti DDoS útokom, ktoré preťažia server pomocou veľkého množstva požiadaviek. WiFi routery a extendery Asus pracujú v pásme 2,4 GHz a 5 GHz a hravo tak pokryjú stabilnou a rýchlou WiFi sieťou celú domácnosť.

WiFi router Asus

Výkonné WiFi routery Asus

WiFi routery Asus slúžia na pokrytie domácnosti alebo kancelárie kvalitným a rýchlym WiFi signálom. Podporujú celý rad štandardov vrátane moderného 802.11ac, ktorý bez problémov zvládne aj streamovanie videa v rozlíšení 4K. Technológia Dual-band routerom Asus umožňuje vysielať WiFi signál v pásmach 2,4 GHz a 5 GHz. Dosah signálu je možné ľahko zvýšiť pomocou WiFi extenderov vybavených funkciou Roaming Assist na automatické prepínanie pripojenia medzi WiFi routerom a rxtenderom.

Bezpečné ADSL a VDSL modemy Asus

ADSL a VDSL modemy Asus slúžia na pripojenie k internetu pomocou ADSL2+/VDSL linky alebo Ethernetu a nechýba ani podpora záložnej konektivity cez mobilnú sieť 3G/LTE. Modemy Asus tiež fungujú ako WiFi router a vďaka podpore VPN pripojenia ľahko nadviažete zabezpečené pripojenie k domácej alebo firemnej sieti a internetu. Nastavením modemu Asus vás prevedie intuitívne rozhranie ASUSWRT, ktoré tiež obsahuje všetky potrebné aplikácie na monitoring, diagnostiku a prevádzku siete.

ADSL modem Asus
Sieťové karty Asus

Spoľahlivé sieťové karty Asus

WiFi sieťové karty Asus s PCI alebo USB rozhraním umožnia vášmu stolnému PC pripojenie k WiFi bez nutnosti vedenia kábla k routeru. Technológia Dual-band ponúka pripojenie v oboch pásmach – 2,4 aj 5 GHz, čo ocenia tiež majitelia starších notebookov bez podpory 5 GHz pásma. Sieťové karty Asus takisto podporujú najnovší WiFi štandard 802.11ac s rýchlosťou až 867 Mb/s. Funkcia AiRadar navyše vďaka technológii na prispôsobenie vyžarovacieho diagramu automaticky zvýši intenzitu signálu pre stabilné pripojenie.

Spresniť parametre
72 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18