Obnoviť stránku

Siemens TI9553X1RW

2,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Siemens TI9553X1RW

Doprajte si lahodnú kávu ako z vašej obľúbenej kaviarne. Automatický kávovar SIEMENS TI9553X1RW pripraví lahodné latte macchiato, kapučíno, silné espresso alebo mliečnu špecialitu jediným stlačením tlačidla. Jedinečná technológia iAroma zaručuje inteligentnú prípravu a dokonalú chuť kávy.Funkcia oneTouch Double Cup dokáže uvariť dve kávy naraz, dokonca aj mliečne špeciality. Sparovacia jednotka sa dá ľahko vybrať a opláchnuť pod tečúcou vodou. Optimálnu hygienu zabezpečuje plne automatické čistenie parou vďaka funkcii autoMilk Clean. Oceníte veľmi tichú prevádzku kávovaru SIEMENS a možnosť ukladania používateľských profilov. Kávovar SIEMENSTI9553X1RW je vybavený odkvapkávacím systémom, časovačom, systémom na odstraňovanie vodného kameňa a funkciou automatického vypnutia. Veľkým plusom je, že pomocou technológie Home Connect môžete ovládať kávovar kedykoľvek a odkiaľkoľvek z akéhokoľvek inteligentného zariadenia. V aplikácii máte kdispozícii ďalších 17 kávových špecialít, recepty s kávou či zákaznícky servis. Vstúpte do sveta kávy s automatickým kávovarom SIEMENS TI9553X1RW.



Kľúčové vlastnosti automatického kávovaru SIEMENS TI9553X1RW

  • Pripraví lahodné latte macchiato, kapučíno, silné espresso alebo mliečnu špecialitu jediným stlačením tlačidla
  • One Touch Double Cup – funkcia dokáže pripraviť dve kávy naraz, dokonca aj mliečne špeciality
  • Funkcia SuperSilent pre extra tichú prevádzku
  • Home Connect – ovládanie kávovaru pomocou akéhokoľvek inteligentného zariadenia
  • Sparovaciu jednotku možno ľahko vybrať a opláchnuť pod tečúcou vodou
  • Funkcia autoMilkClean – optimálnu hygienu zabezpečuje plne automatické čistenie parou 
  • Profily používateľov – kávovar si ukladá mená používateľov a preferencie a pamätá si každé nastavenie

Funkcia oneTouch – káva jedným tlačidlom

Príprava kávy pomocou plnoautomatického kávovaru SIEMENS TI9553X1RW je veľmi jednoduchá. Stlačením tlačidla a integrovanou funkciou oneTouch môžete pripraviť chutné latte macchiato, kapučíno alebo silné espresso. 

Hlasové ovládanie a Home Connect

Kávovar automatický Siemens TI923309RW možno ovládať nielen stlačením tlačidla, ale aj hlasom alebo pomocou technológie Home Connect. Hlasové ovládanie si môžete aktivovať práve pomocou aplikácie Home Connect. Aplikácia navyše slúži ako dokonalé prepojenie s kávovarom. Kávu si tak môžete pripraviť zakéhokoľvek inteligentného zariadenia. Okrem toho aplikácia ponúka ďalších 17 kávových špecialít, od austrálskej Flat White cez viedenskú Melange až po kolumbijskú Cortado. Aplikácia ponúka množstvo receptov na kávu, coffeePlaylisty alebo zákaznícky servis. 

Plnoautomatický kávovar SIEMENS TI9553X1RW pripravuje dve šálky naraz

Chcete prekvapiť svojho partnera rannou kávou priamo do postele? Vychutnajte si ju spoločne. Vďaka funkcii oneTouch DoubleCup je váš nápoj pripravený dvakrát. Funkcia dokáže pripraviť dve kávy naraz, a to nielen kávy bez mlieka, ale aj mliečne špeciality. 

Dokonalá chuť a vôňa

Vychutnajte si dokonalú chuť a arómu vďaka jedinečnému systému iAroma automatického kávovaru SIEMENS TI9553X1RW. Súhra odolného keramického mlynčeka, inteligentného ohrievača, inteligentného vodného čerpadla a špičkovej sparovacej jednotky vytvára výnimočný pôžitok z lahodnej kávy. 

Staňte sa baristom

Pre skutočných znalcov ponúka plnoautomatický kávovar SIEMENS TI9553X1RW funkciu baristaMode. Prispôsobte si päť prvkov, ktoré ovplyvňujú výslednú chuť kávy, podľa svojich preferencií. Sú to sila, množstvo, pomer kávy a mlieka a rýchlosť prípravy.

Kávovar automatický SIEMENS s jednoduchou údržbou

Údržba a čistenie kávovaru automatického SIEMENS TI9553X1RW je naozaj jednoduchá. Sparovaciu jednotku možno ľahko vybrať, opláchnuť pod tečúcou vodou a potom ju vrátiť do zariadenia. Vaša káva tak bude vždy chutiť skvele. Čistenie tiež predlžuje životnosť prístroja. 

Automatické čistenie celého mliečneho systému

Aby sa zachovala čerstvá chuť vašich kávových špecialít, je plnoautomatický kávovar SIEMENS TI9553X1RW vybavený funkciou autoMilk Clean. Vďaka tejto funkcii sa mliečny systém úplne automaticky čistí parou po každej príprave nápoja. Nemusíte teda strácať čas ručným čistením.  

Extra silná káva bez kompromisov v aróme

Kávovar SIEMENS TI923309RW je vybavený inovatívnou technológiou aromaDouble Shot, ktorá melie a varí kávu s najlepšou arómou. Káva nebude mať horkú pachuť, ktorá by mohla pokaziť chuť vášho obľúbeného nápoja. To všetko pri použití menšieho množstva vody, vďaka čomu sa uvoľňuje menej horkosti. 

Jemne namletá káva vďaka mlynčeku ceramDrive

Zrnková káva sa dôkladne a precízne melie na kvalitnom mlynčeku ceramDrive. To umožní, aby sa všetky chute počas procesu sparovania krásne rozvinuli. Mlynček je vyrobený z keramického materiálu, ktorý prakticky nepodlieha opotrebovaniu. Kávovar SIEMENS TI9553X1RW vám zaistí plnú chuť vašej obľúbenej kávy. 

Veľmi tichá prevádzka kávovaru na zrnkovú kávu SIEMENS TI9553X1RW

Vychutnajte si rannú kávu bez toho, aby ste niekoho zobudili. Kávovar na zrnkovú kávu SIEMENS TI9553X1RW je vybavený praktickou technológiou superSilent. Hluk je výrazne znížený vďaka dômyselnému dizajnu kávovaru s optimálnou zvukovou izoláciou. 

Parametre a špecifikácia

Typ kávovaru

Typ Automatický
Vyhotovenie Voľne stojací

Vlastnosti

Príkon 1 500 W
Tlak čerpadla 19 bar
Objem nádržky na vodu 2,3 l

Funkcie

Všeobecné funkcie Časovač, Príprava dvoch šálok naraz
Chuť nápoja Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy
Funkcia údržby a čistenia Automatické preplachovanie, Kontrola výmeny vodného filtra

Výbava

Všeobecná výbava Integrovaný mlynček na kávu
Príprava nápoja Nahrievanie šálok
Mliečne riešenie Naparovacia dýza
Údržba a čistenie Systém odvápnenia, Samočistiaci systém

Pripojenie a kompatibilita

Kompatibilita Home Connect

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 47 cm
Šírka 31,6 cm
Výška 39,2 cm
Hmotnosť 11,54 kg
Maximálna výška priestoru na šálku 15 cm

Farba

Farba Čierna, Antikoro, Strieborná
Kód:  BSHKA009
Produktové číslo:  TI9553X1RW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09