Obnoviť stránku

Automatické kávovary SIEMENS

Kávovary SIEMENS

Kávovary SIEMENS: jedinečný vstup do sveta kávy

Káva je pre mnohých z nás neoddeliteľnou súčasťou dňa. Vychutnajte si tak svoju šálku v akúkoľvek dennú hodinu. V Nemecku navrhnuté kávovary Siemens v sebe spájajú nekompromisnú kvalitu, funkčnosť a eleganciu. Plnoautomatické kávovary SIEMENS vám pripravia ľahko a rýchlo dokonalú kávu. Značka SIEMENS ponúka rôzne typy kávovarov, od modelov s dýzou na napenenie mlieka priamo v šálke až po plnoautomatické kávovary s možnosťou vzdialeného ovládania a dvoma samostatnými keramickými mlynčekmi. Vstúpte do sveta kávy s kávovarmi SIEMENS, vyberte si svoju cestu prípravy mliečnych nápojov a ponorte sa do jedinečnej chuti vďaka systému iAroma, mliečnej pene našľahanej podľa vášho vkusu a širokému výberu kávových špecialít.

Kávovary SIEMENS: Príprava mliečnych sšpecialít tromi spôsobmi

Príprava mliečnych špecialít tromi spôsobmi

Automatické kávovary SIEMENS ponúkajú veľkú variabilitu v príprave mliečnych nápojov. Vyberte si jeden z troch spôsobov, ktorý vám bude najbližší, či už je to integrovaná nádoba na mlieko, príprava pomocou hadičky (privedie čerstvé mlieko priamo zo škatule, či externej karafy), alebo dýza na napenenie mlieka priamo vo vašej obľúbenej šálke. Spôsob prípravy mliečnej špeciality sa líši podľa modelového radu.


Kávovary EQ.300 napenia mlieko priamo v šálke.

Rad EQ.500 ponúka výber medzi modelmi s integrovanou nádobou na mlieko a modelmi s hadičkou, ktorú je možné umiestniť priamo do nádoby, či škatule s mliekom.

Rad EQ.6+ pripravuje mliečne špeciality pomocou hadičky umiestnenej do škatule s mliekom.

Najvyspelejší rad EQ.9 disponuje integrovanou karafou na mlieko. Je ju možné rozšíriť o adaptér s hadičkou. Adaptér nie je súčasťou balenia.

Jednoduché čistenie a údržba

Súčasťou všetkých automatických kávovarov SIEMENS je úplne vyberateľná sparovacia jednotka, ktorú jednoducho vyberiete, opláchnete pod tečúcou vodou a vrátite späť do kávovaru. Vaša káva bude výborne chutiť. Navyše tým predlžujete životnosť kávovaru a získavate kontrolu nad čistotou vášho nápoja.

Kávovary SIEMENS: úplne odnímateľná sparovacia jednotka
Kávovary SIEMENS: systém iAroma

Dokonalá chuť kávy so systémom iAroma

Jedinečná technológia iAroma zaručuje, že každá šálka pripravovaná z automatického kávovaru SIEMENS bude plná chuti a tej najlepšej kávy. Súhra keramického mlynčeka s takmer nulovým opotrebením, inteligentného ohrievača, inteligentnej pumpy a najkvalitnejšej sparovacej jednotky premení kávové zrná na dokonalý pôžitok.

Ovládajte svoj kávovar odkiaľkoľvek

Blížite sa k domovu a tešíte sa na kávou prevoňanú obývaciu izbu? Nechajte si pripraviť obľúbený nápoj presne na čas vášho príchodu domov. Vybrané modely automatických kávovarov SIEMENS môžete obsluhovať nielen pomocou tlačidiel či displeja, ale aj v aplikácii HomeConnect. Tá ponúka aj ovládanie hlasom. Aplikáciu si môžete nahrať do svojho inteligentného mobilného telefónu a do inteligentných hodiniek Apple Watch, Wear OS by Google™, alebo Fitbit. HomeConnect ponúka okrem vzdialeného ovládania ďalšie kávové špeciality ako sú kolumbijská Cortad, alebo austrálska Flat White. Uložte si svoje obľúbené kávové nápoje a vychutnávajte si funkciu vzdialeného spustenia naplno!

Kávovary SIEMENS: HomeConnect
Prednosti kávovarov SIEMENS

Prednosti automatických kávovarov SIEMENS

Automatické kávovary SIEMENS majú úplne vyberateľnú sparovaciu jednotku. Ďalšou výhodou je prietokový ohrievač. Vybrané modely umožňujú prípravu kávy až z 28 g zŕn, systém dualBean v podobe dvoch samostatných zásobníkov na kávové zrná, alebo režim baristaMode, vďaka ktorému si môžete optimalizovať chuť kávy priamo vám na mieru.

Systém iAroma


Spresniť parametre
23 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04