Obnoviť stránku

Siemens TI351209RW

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Siemens TI351209RW

Že ráno robí deň? A že káva robí ráno? Ak je káva vaším dobrým kamarátom, potom možno uvažujete o kúpe kávovaru. SIEMENS prichádza s plne automatickým kávovarom TI351209RW z radu EQ.300 v čiernej farbe. Elegantný presso stroj pripraví vašu obľúbenú šálku kávy stlačením jedného tlačidla. Na prehľadnom paneli coffeeDirect si ľahko vyberiete z ponuky kávových špecialít, ako je klasické espresso, ale aj nadýchané cappuccino. Espresso kávovar je vybavený funkciou milkPerfect, s ktorou vám vyčarí nádhernú mliečnu penu. Kávovar na espresso SIEMENST TI351209RW sa ľahko udržuje. Sparovacia jednotka je plne vyberateľná a možno ju umyť pod tečúcou vodou



Kľúčové vlastnosti automatického kávovaru SIEMENS TI351209RW

  • Jednoduchá obsluha
  • Príprava kávy jedným tlačidlom
  • Dokonalá mliečna pena s funkciou milkPerfect
  • Úplne odnímateľná sparovacia jednotka
  • Odolný keramický mlynček ceramDrive
  • Jedinečná chuť vďaka systému iAroma

Káva jedným tlačidlom a prehľadný ovládací panel

Plne automatický kávovar SIEMENS TI351209RW je vybavený prehľadným ovládacím panelom coffeeDirect, na ktorom vidíte všetky nápoje aj všetky funkcie. Ovládate ho jednoduchým stlačením jedného tlačidla. Funkcia OneTouch tak umožňuje jednoduchú a rýchlu prípravu vašej obľúbenej šálky kávy.

Dokonale nadýchaná mliečna pena

Milujete nadýchanú mliečnu penu? Automatický kávovar SIEMENS TI351209RW disponuje funkciou milkPerfect. Tá automaticky napení mlieko do šálky tak, že napenená vrstva perfektne sedí v hornej časti mlieka. Postup je veľmi jednoduchý. Do šálky pridáte mlieko a len ho napeníte. Aj samotné čistenie je používateľsky prívetivé. Napeňovací systém stačí vložiť do umývačky.

Dokonalá chuť a aróma

Užívajte si dokonalú chuť aj arómu s jedinečným systémom iAroma plne automatického kávovaru s mlynčekom SIEMENS TI351209RW. Súhra medzi trvanlivým keramickým mlynčekom, inteligentným ohrievačom, inteligentnou vodnou pumpou a high-tech sparovacou jednotkou vytvára výnimočný pôžitok z lahodnej kávy.

Jednoduchá údržba automatického kávovaru SIEMENS TI351209RW

Siemens automatický kávovar ľahko udržíte v čistote. Z prednej strany prístroja sú servisné dvierka. Pohodlne sa dostanete ku sparovacej jednotke, ktorá je plne vyberateľná. Môžete ju opláchnuť pod tečúcou vodou a potom vrátiť. Čistá sparovacia jednotka má nielen pozitívny vplyv na chuť kávy, ale tiež predlžuje životnosť spotrebiča.

Keramický mlynček ceramDrive

Súčasťou kávovaru SIEMENS TI351209RW je keramický mlynček ceramDrive. Na rozdiel od ocele je keramika odolnejšia a mlynček nepodlieha opotrebeniu. Dôkladne namelie kávové zrná tak, aby sa chuť kávy počas sparovania plne rozvinula.


Parametre a špecifikácia

Typ kávovaru

Typ Automatický
Vyhotovenie Voľne stojací

Vlastnosti

Príkon 1 300 W
Tlak čerpadla 15 bar
Objem nádržky na vodu 1,4 l

Funkcie

Všeobecné funkcie Časovač

Výbava

Všeobecná výbava Integrovaný mlynček na kávu
Mliečne riešenie Naparovacia dýza, Prídavný šľahač mlieka, Bez mliečneho riešenia
Údržba a čistenie Samočistiaci systém

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 43,3 cm
Šírka 25,1 cm
Výška 38,3 cm
Hmotnosť 7 kg
Maximálna výška priestoru na šálku 15 cm

Farba

Farba Čierna

Receptúry

Mliečne receptúry Caffe latte, Cappuccino
Kód:  SIEAK852
Produktové číslo:  TI351209RW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01